Antidepresan ilacı fazla kullandım bir sorun olur mu?

Herkeze cevapları için tek tek teşekkür ederim. Böyle saçma bir konuyu buraya açmakta bile tereddüt ettimiştim aslında. Sorun çözüldü sanırsam birden iştahım geldi şaka gibi ama öyle yani. Gittim mutfağa direk yedim birşeyler.
 
Sen hastaneye git kendini avutma derim. Bak bende senin gibiydim 2 ameliyat geçirdim sağlık bu şakaya gelmez. Korkma abi ciddiyim bak ben dersimi aldım ama iş işten gitti. Şimdi başım ağrısa hastaneye gitmek istiyorum.
 
Gece sıkıntı hissedersen yarına giderim diyip bir kenara atma. Gittiğinde de doktora herşeyi anlat. O seni büyük ihtimalle paikoloğa yollayacak,git. İhmal etme.
 
Ha unutmadan şunu da ekliyeyim bir gece öncesinde olmayacak diye sözünü ettiğim olay geçti başımdan o gece çok sigara içmiştim. Sabah hiç iştahım yoktu sigara tükettim yine o da bozabilirmiş. Benim rahatsızlığım midede arkadaşlar bu kusacak gibi oluyorum ama sebebi ne onu bilmiyorum. Beslenememe mi ilaçlar mı. O sözünü ettiğim gecenin gündüzüde sabahtan akşama kadar evi tadilat ediyordum. Betondur harçtır çimentodur kendime çok yüklendim bir günde. Heryerim et kesti belim hala ağrıyor buda sebep olabilir diye düşünüyorum. Ama ilaç dedim ya, bende farkındayım şakaya gelmez ve o yüzden size danıştım.
 
Sigara yüzünden midesi ağıran birini görmedim. Açlıktan olabilir, yediysen ve geçmediyse ilaçlardandır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an iyiyim zaten anca ciddi birşey olması lazım aileme açabilmem için mevzuyu. Neyse arkadaşlar teşekkür ederim. Sonuç olarak yarın hastaneye gidiceğim ve bir daha hiçbir ilacı reçetesiz ve doktor kontrolsüz kullanmayacağım :).
 
Bu ilaçlar akut çalışmaz ki ;)

En bilinen mekanizması örneğin 5ht1a pre-sinaptik reseptörleri üzerinde, ve onun da etki süresi bir ila iki hafta civarı. Ani bir etki için ssri-tca değil benzodiazepin türevleri kullanılıyor.


4 hap hayli yüksek bir doz. Normalde yarım doz ile başlar, ‘maksimum’ 2-3 doz civarına yükseltilir. Yapmayın etmeyin, etki göstermedi diye böyle şeker gibi yenir mi bunlar?

Ayrıca kullanmayın bu tür ilaçları. Parasını verin, bir psikologtan terapi alın. Bu bürokratlara hiç güvenmeyin. Konu özellikle psikoloji olduğunda.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı