8. Sınıftan Çok Korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E hangi liseye girdin?
6. Sınıfta 492 , 7.sınıfta sınav günü hastalanmam sebebiyle 430 ve 8. sınıfta 500 tam puan yaptım. 473 puan ile Vefa Lisesine girdim. Robert Koleji bile oluyordu; ama özel okul istemedim.
 
6. Sınıfta 492 , 7.sınıfta sınav günü hastalanmam sebebiyle 430 ve 8. sınıfta 500 tam puan yaptım. 473 puan ile Vefa Lisesine girdim. Robert Koleji bile oluyordu; ama özel okul istemedim.

Yazık Olmuş 7.sınıfta
 
Çok Çalış yoksa başın çok ağrır hayatını karartma çok çalış benim kardeşimde 8.sınıfa geçti oda çalışmassa onunda başı ağrıcak
 
Öncelikle ilköğretimde zayıf alabildiğin için tebrik ederim. Zaten kalmak gibi bir derdin yok bu kadar tasalanma, 1 sene sonra lise var sen onu düşün diyeceğim ama lisede kolay 11 yıldır bir sonraki sene çok zor dediler daha zor olanını görmedim. Matematik, fizik, kimyada yeri geldi yarım sayfa işlem tuttu çözülüyor ama.
 
Ben bu sene atlattım o endişeyi :D Merak etme zaman o kadar hızlı akacak ki hiç bir şey anlayamayacaksın. Okul açılıyor, teog bitiyor,yaz tatili bunların hepsi sana 3 günmüş gibi gelecek gör de bak. Bunlar iyi yanıydı birde kötü yanı var. Öğretmenleriniz sürekli başınızın etini yiyecek. :D
 
Programlama çalış, Matematiği me çok etkisi olmuştu geçen sene.
 
Okullar 2 haftaya açılıyor. Teog, 8. sınıf, Dersler, Sınavlar Falan hepsi çokmu zor ? 7. Sınıfta 1 tane 1'im vardı. (Fen'den) Sizce nasıl olucak ? Bilgisayarı kaldırıyımmı ? Nasıl çalışıyım. Çok korkuyorum.
Kardesim kendini germe ama biraz korkabilirsin nedenide hayatina 8. Siniftan sonra yeni bir baslangic yapacaksin sahzen ben 12 saat pcde olup hic ders calismadan nasil oldugunu gordum sonuc meslek lisesi fakat sadece 8. Sinif teogda bitmiyor is 5. 6. 7. Ve 8. Sinifin karneye yansayan yil sonu ortalamasida isin icinde zaten olar kotuyse teogdan 700 de alsan ortalama kotu oldugu icin dusuk cikar ama hep tekrar yaparsan olur ben keske diyorum keske geri gidebilsem diyorum kendine iyi bak dersine iyi calis derim yolun acik olsun...
 
Sınava girmeyecektim aslında ama telafisi olmadığı için mecbur girdim. Anca bu çıktı:)
Anca bu çıktı diyorsun da vallahi hiç de kötü değil bu zamanda onu alanı başlarının üstüne koyarlar .(y)

8.sınıfta hep yattım :LOL: Pişman mıyım evet ama fazla değil gene düzgün bir liseye gidiyorum şükür . Ama öyle çok sıkmana gerek yok adam gibi düzenli dersini çalışırsan bir şey olmaz. Bazı şeylere "dur" demeyi bilmen gerek ben şu anda ne yapıyorsam hepsi 8.sınıftan geldi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı