Toshiba Satellite L855-14N Mac OS X 10.9.1 İnternet Sorunu

  • Konuyu başlatan etemfb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1B
E

etemfb

Ziyaretçi
Merhaba;
Toshiba Satellite L855-14N ---- OS X 10.9.1 Install USB kurdum internete kablolu ve kablosuz bağlanamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberi izlediğine emin misin? Multibeast ile ağ kartına uygun kext'i yüklersen kablolu ile bağlanabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10.9 Mavericks rehberinizi izledim. Sistem bilgisinde MacBook Air yazıyor. MacBook Pro yok.
Sistem özellikleri;
Intel® Turbo Boost Technology 2.0 destekli 3. nesil Intel® Core™ i7-3630QM İşlemci
AMD Radeon™ HD 7670M Ekran Kartı (2 GB bağımsız bellek)
8gb DDR3 Ram
 
Büyük hata; Mac OS X işletim sistemi içinde virüs var. Kurtulma olmayacak aslında MacBook Pro olması için multibeastin ayarlarında bir yer var, oradan yapılıyor.
 
Bunu geçen yıl aldım. Win8 yüklü Recovery'den 10 defa sistemi yeniden kurmuşumdur. Program kurup internet sayfasını açıyorum, google yok yerine şaçma sapan bir menü çıplak kadın resimleri, yok reklamlar ekranın orta yerinde internet ayalarından tekrar google yazıyorum olmuyor. Mac OS X'de böyle şeyler olur mu acaba biraz bilgi verir misiniz?
 
Onları temizlemek için gerekli şeyler var, recovery yapmanıza hiç gerek yok aslında. Şöyle bir durum gerçek; windows daha yaygın olduğu için virüsler genelde o sisteme göre oluyor. En basitinden kaç defa başıma geldi mac'e geçtikten sonra, otomatik inen exe dosyaları hiç bir sorun teşkil etmiyor mesela mac için :) diyeceğim o ki mac için de virüs var lakin yaygın değil Windows kadar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
etemfb aynı laptop bende de var. Laptoplarımızın wifi kartı maalesef desteklenmiyor. Ben de diğer laptopumdan wifi kartını söküp buna taktım ve uygun driver yükledim, çalıştı. O nedenle eğer wifi istiyorsan ya benim gibi içeriden wifi kartını değiştireceksin ya da usb den bir wireless adaptör takıp yüklemeyi deneyeceksin.
Wifi kartına ulaşmak için arkadaki tüm vidaları söküyorsun. Windows 8 etiketi olması lazım. Onun hemen altına denk geliyor.
Bu arada ekran kartını devreye sokabildin mi? id ne kullandın? 0x01660003 çalışmadı ve 0x01660004 de kernel panic aldım.
 
selam osx 10.9.1 kurdum ekran kartını gördü bazı drıverlar yok yüklemek için internet lazım. Dark RangeMax Nano 150 Mbps 802.11n bunda mac desteği varmış.bakalım gelsinde bir ne olacak. kablolu da çalışmadı .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı