Telefon ekranını TV'ye yansıtma

Eğer AirSharing uygulaması telefonunuzda varsa internet ile her şekilde bağlanabilirsiniz. Benim tabletimde ve telefonumda var ve Led ve LCD Televizyonuma bağlanabiliyorum.
 
Bu uygulama mağazadanmı indiriliyor yoksa telefonda mı var? Başka bir yol varmı ayarlara girdiğimde ekran yansit felan var tvye bağladım ama olmadı.
 
Maalesef sadece İPad,İPhone ve Huawei telefon ve tabletlerde bu uygulama mevcut ve TV`nizde Bluetooth ve WiFi var ise yapabilirsiniz ben televizyonumu Bluetooth ve WiFi açıp yapabiliyorum.
 
Telefon Windows Phone 8.1 ise bilgisayarınıza "Ekranımı Yansıt Uygulaması" adı verilen 1 MB bile olmayan programı kurun. Kurduktan sonra telefonu bağlayıp aygıt yöneticisinden Lumia'nın sürücülerini kaldırıp telefonu yeniden bağlayın. Sürücüler yeniden yüklendikten sonra uygulamayı açın. Telefondan izne onay verince uygulama telefon ekranını göstermeye başlayacaktır USB üzerinden. Onun dışında TV'ye nasıl yapılır bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı