MSİ R9 285 Gaming 2G Resmi Olarak Duyuruldu!

Msi Türkiye Resmi Facebook sayfasından duyuruldu. Fiyatı nasıl olur sizce?
uploadfromtaptalk1409643991363.jpg
 
Bari şu metni de alsaydın

R9 285 GAMING 2G’yi resmi olarak duyuruyoruz. DirectX 12 desteği (2015’de çıkacak) desteği ve AMD’nin yeni “Never Settle: Space Edition” programı ile gelen kartla Star Citizen ve Alies Isolation gibi oyunlara ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz.
 
Uygun bir fiyatı olacağını düşünüyorum. Üst düzey bir performans ile gelmiyorsa, fiyat/performans anlamında bir gelişme olmalı. Aksi takdirde AMD'nin bu yaptığı çok anlamsız bir hareket olur. GPU ile ilgili rahatsız edici tek detay 256 bit bellek kontrolcüsü olması. Yani bellek bant genişliği görece düşük olacak. Mimaride yapılan değişikliklerle bant genişliği ihtiyacı azaltılmamışsa(Maxwell böyle yapıyor) bu kart güçlü GPUsuna rağmen beklenen performansı veremez. O zaman da fiyat/performans olarak dahi başarısız bir ürün olur.
 
R9 285 Tonga incelemesinde belirttik, mimari değişiklik var. Color Compression ile bellek bant genişliğini yüzde 40 daha verimli kullanıyor. 285'in 256 bit'i 384'ten daha yüksek performansa sahip. 4K ve H264 için ek özellikler gelişirmeler var.

AMD Radeon R9 285 İncelemesi - Technopat Video, Video İncelemeler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı 600-700 TL arası olursa güzel olur Powercolor'un fiyatı şuanda 716 TL Soğutması gayet iyi olucağına şüphem yok çekirdek hızlarıyla bellek hızlarınıda biraz arttırdılarmı çok daha güzel olur
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı