HTC One M8 vs Samsung Galaxy S5

gunes_alican

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Android bir telefon almayı düşünüyorum ve başlıkta yazılı iki telefonu satın alma konusunda kararsız kaldım. Sizce hangisi alınır?
 
4 Android amiral gemisinden ilk elenecek ikili arasında kalmışsınız. G3 ve Z2 daha iyidir. Yine de bu iki telefona göre biraz daha düşük donanımlı M8, tasarımı ve metal kasası için tercih edilebilir.
 
Arkadaşlar değerli fikirleriniz için öncelikle hepinize teşekkürlerimi takdim ederim. Htc one m8 almayı düşünüyorum kararımı da verdim. Bu telefonu kullanan forumdan arkadaşlarımız kararıma destek verirler mi acaba ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmıyorum ancak kararını destekliyorum. HTC One M8, S5'ten daha iyi. Sevdiyseniz şimdiden hayırlı olsun.
 
Samsung Galaxy S5 , ekran kalitesi, işlemcisi, kamerası ve batarya süresi bakımından M8'den üstün bir telefon. Ayrıca 4k video çekebiliyor , suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası var. Arka kapağı da değiştirilebiliyor. Fiyat olarak 400 tl kadar daha ucuz. M8 ise yere düşürsen yamuluyor ve değiştirme gibi bir imkanın yok. Tuşları ekranın içinde olduğundan ekran yarım inç küçülüyor. Kamerası ise berbat.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı