Steam'da Bir Hesaptan Alınan Oyunlar Kaç Bilgisayara Yüklenebilir?

  • Konuyu başlatan fatih52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 30B
F

fatih52

Ziyaretçi
Arkadaşlar Steam'de aldığım oyunları kaç tane bilgisayarda oynayabilirim ? Bir oyun alırsam aynı oyunu bir arkadaşımın bilgisayarına kurabilme imkanım var mı ? Bu yasal oluyor mu ?
 
İstediğiniz gibi yükleme yapabilirsiniz, yasaldır. Ancak oyun çalışmak için bir Steam hesabına ihtiyaç duyacağı için Steam hesabınızı arkadaşınızla paylaşmak isteyeceğinizi zannetmiyorum.
 
Steam'a para aktarmadan oyun aldıkça para ödemesi yapma gibi bir durum var mı ?
Steamda önce cüzdana atıyorsun paranı sonra alışveriş yapıyorsun. Oyunu istediğin kadar bilgisayarda aynı anda oynayabilirsin. Ben abimle birlikte skyrim oynuyorum. Söyle yaptık; Benim steam hesabıma girip oyunu kendi bilgisayarına yükledi sonra steam hesabından çıkıp interneti kesti. Steam hesabına birdaha girmeye çalışınca internet yok çevrimdışı çalıştırılsın mı diye soruyor. Steamı çevrimdışı çalıştırıp oynuyor. Bende çevrimiçi dota 2 istersemde skyrim oynayabiliyorum aynı hesapla. Bunu yapabilmen için oyunun internete ihtiyaç duymadan oynanabilmesi lazım. Hikaye modunu falan oynarsın her oyunun. Yani aynı hesapla istediğin kadar bilgisayarda çevrimdışı olarak aynı anda oynayabilisin. Ama iş multiplayer oynamaya gelince bir oyun satın almakla bir kişi oynar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı