Çözüldü Windows 8.1 iso dosyası yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zackshire

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Öncelikle merhaba arkadaşlar bu yukarıdaki konuyu okuyarak deneyeceğim Windows 7'yi Windows 8.1 yapmayı. Bu konularda acemiyim fazla bilgim yok ama yavaş yavaş edinmeye çalışıyorum. Bazı yerlerde takılıyorum. Oralarda sizlerden yardım isteyeceğim.

Öncelikle Windows 8.1 dosyalarını indirdim bütünlüğünü de doğruladım. Ama şurada takılıyorum klasörün içinde iso dosyasını bulacaksınız yazıyor. Winrar'dan çıkarttığımda 8 adet dosya geliyor ama iso yazan o dosyayı bulamıyorum. Iso haline çevirmek istediğimde de çevrilen dosyada Winrar halinde çevriliyor. Yani CD imajını almıyor öncelikle bunu aşmak istiyorum ki yoluma devam edebileyim.

Kısaca yardımlarınızı bekliyorum en kötü ihtimalde bu durumu aşmak için yardım etmeyi seven birinden Teamwiever bağlantısı isteyebilirim.

Kısa bir şekilde anlatmam gerekirse takıldığım nokta, indirdiğim Windows 8 dosyalarının içinde Iso dosyasını bulamamam dönüştürme yapılırken de CD imajının çıkmaması onun yerine dönüştürülen dosyanın Winrar kitabı şekli ile dönüşmesi ve kalmasıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun şimdi bendede var 6 dosyayı klasöre çıkarttığımda iso yok winrar dosyası şeklinde görüyorum buna çözüm bulan olmadı mı daha?
 
Ben bu dosyayı indirdim, o kadar zaman geçti açtım dosya hatalı diye eror veriyor. Arşiv biçimi hatalı diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her WinRAR simgesi olan dosyayı RAR sanırsanız bu kafayla bir yere varmanız zor gençler. Öğrenin artık elinizin altındaki lanet olası bilgisayarları kullanmayı. Bi tanenizin bile aklına gelmedi mi dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine bakmak ?

upload_2014-9-16_22-44-14.png
 
  • Beğen
İfadeler: MF
İndirdikten sonra ortaya çıkan dosya aşağıda. İso olarak gelmedi bana, ayrıca neden bende 3.41 gb diye bi kıllandım şimdi.

isomudedin.JPG


Edit: Winrar güncelledikten sonra rardan çıkardım iso dosyasını. Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı