MEB'in Dağıttığı Tabletleri Kırmak

Derste hiç kullanmıyoruz ve birkaç oyunla okula getiriyoruz. Zaten çoğu hoca getirmemizi istemiyor. Ne Facebook'a ne de Youtube'ye girebiliyoruz. Emin olun tablet sizin elinizde de olsa sizde kırarsınız.

O tablet sizin şahsi işleriniz için mi dağıtıldı acaba ? Devlet malına zarar vermektir bana göre.
 
O tablet sizin şahsi işleriniz için mi dağıtıldı acaba ? Devlet malına zarar vermektir bana göre.
Zarar vericek bir şey olsa yapmayız. Ayriyeten zararlı bir şey olsa edebiyat öğretmenimiz kendi tabletini sosyal medyaya girmek için kırdırmaz.

Bende de var. Guncelleme geldi, süs gibi duruyor kenarda.
Güncelleme işi nasıl oluyor, bende yok ?
 
O tablet sizin şahsi işleriniz için mi dağıtıldı acaba ? Devlet malına zarar vermektir bana göre.
Devlet malına zarar vermek mi ? Sanki tabletler ders yapın diye verildi. Hiç bir hoca istemiyor çünkü bazıları tabletin akıllı tahtayla uyarlı olduğunu söyledi havasını attı ancak öyle bir şey yok sorarsan konu üzerinde çalışılıyor denir. Bu tablet işi sadece bir show idi.
 
Bana da geçen sene verildi. Öncelikle GM diye kenara atmak gerekmiyor, menü geçişleri olsun, sağlamlığı olsun gayet iyi. Zaten özel üretim olduğu için, gerek bataryası gerek ise sağlamlığı üst seviyede tutulmuş.
Antutu skoru yapmıştım ilk aldığımda, Galaxy s3'ü geride bırakmıştı. 20.000 Filan puan almıştı. Dediğim gibi yabana atmanıza gerek yok.
Aylardır da kullanıyorum ben. Tek yaptığım, Google Play'den ücretsiz bir VPN indirmek oldu. Root, fabrika ayarı filan hiç kurcalamaya gerek yok. Her şeyi de yapabiliyorum. Sadece USB'yi etkili kullanamıyorum.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz, Otg kablosu ile gamepad filan mı takmayı düşünüyorsunuz bu kadar konular açılıyor. Devlet verdiyse, alın kullanın fazla kurcalamayın işin aslını. Üzümünü ye, bağını sorma :)
Unutmayın bu tabletler size o işleri yapmak için verilmedi. Ben bizzat müfettişe sordum da VPN kullanıyorum. Oluyorsa kullan cevabı verdi bana. Dediğim gibi, gerisine gerek yok.
 
Bize verilen verilen GM değil. Markası Aava modeli de Fatih Tablet 1.0. İçinde tarayıcı yok sadece EBA market var ayarlar bile yok. Google Play Store'da yok tabiki de.
 

Geri
Yukarı