Samsung Galaxy S3 Mobil Veri Açıkken Şarj Olmama Sorunu

yasingunaydin

Kilopat
Katılım
20 Haziran 2013
Mesajlar
665
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Bilimci
Merhaba herkese iyi forumlar. Ben Samsung Galaxy S3 sahibiyim. Telefonumu çoğu zaman şarjda kullanıyorum. Şu sıralar bir sorunla karşı karşıyayım ve bunun nedeninin telefonu şarjda kullanmak olduğunu düşünüyorum. Önceden mobil verisi açık şekilde aktif kullanırken bile şarj ederken telefonum oldukça rahat şarj oluyordu. Şimdi ise mobil veriyi açıp kullanırken şarj etmeye çalıştığımda şarj etmesini geçtim şarj düşüyor. Sanırım kabloda bir sıkıntı var veya sorun şarj adaptöründe de olabilir emin değilim. Sonuç olarak şarj etmede baya bir sıkıntı içerisindeyim. Sizce tekrar Samsung'un şarj setinden mi almalıyım yoksa daha dayanıklı telefonumla uyumlu şarj kabloları ve adaptörleri mevcut mu?
 
Konuyla alakasıda yok ama telefona ROM at, çözüm olabilir. :D

Daha önceden de başıma gelmişti. Babamın S3'ünün sarj aletini alınca düzelmişti. Tabi o da telefonum niye sarj olmuyor diye deliriyordu. Sanırım sorun çok yüksek ihtimalle kablo ve sarj aletinde.

Orjinal adaptörden şaşma. Ama zaten iyi bir markanın adaptörüne USB kablosunu takıp şarj edebilirsin.

Teknoloji marketlerinde gördüğümüz micro usb kablolarından (Ucuz da değiller yani) denesem orjinal şarj adaptörüne taksam ne olur acaba :D Bence adaptörden çok kablo zarar görüyor ve sorunun kaynağı kablo olabilir.
 
Recep abi yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Sence ne yapmalıyım? Adaptör mü zarar görmüştür yoksa kablo mu yoksa her ikisini de mi? MobilCadde.com üzerinde samsung orjinal MicroUSB kablosu bulunmakta ancak adaptör dahil değil.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı