Anasayfa Haber Nintendo DSI XL, gökkuşağı renklerinde

Nintendo DSI XL, gökkuşağı renklerinde

Nintendo DSI XL, gökkuşağı renklerinde

Nintendo DSi XL’in yeni renkleri sonbaharda içinizi ısıtıyor. Dünyanın en popüler el oyun konsolu Nintendo DSi XL, 8 Ekim 2010’dan itibaren artık sarı, yeşil ve mavi renk seçenekleriyle de tüm satış noktalarında olacak.

 

Bugüne kadar oyunseverler ile kahverengi ve şarap kırmızı renk alternatifleri ile buluşan Nintendo DSi XL, artan renkleriyle de çok sevilecek. Yeni sarı, yeşil ve mavi renkli ürünler de diğerleriyle aynı özellikleri taşıyor. Üst kapağı parlak, alt kısmı ise tutulmayı kolaylaştırmak için mat, ekranları ve görüş açısı ise Nintendo DS ailesinin diğer üyelerinden daha geniş. Konsol, içinde DSiWare’den yüklenmiş iki hazır oyun ile gelecek. Bu oyunlardan biri ‘Dr.Kawashima’nın Beyin Egzersizleri: Sanat Versiyonu’ ve ‘Kamera Fonksiyonlu 6 Dilli Çevirmen Sözlük’. Konsolun içinde ayrıca kablosuz ağları kullanarak interneti kolayca dolaşmanızı sağlayacak Nintendo DSi İnternet Tarayıcısı da bulunuyor.

Nintendo DS ailesinin Mart 2010’da piyasaya çıkan üyesi Nintendo DSi XL, dünya çapında 3.6 milyon adet sattı. Böylece dünyada toplam olarak satılan Nintendo DS serisi konsol sayısı da 132 milyon adete yükseldi.

Nintendo DSi XL yeni renkleri ile 8 Ekim 2010’da raflardaki yerini alırken siz de bu yeni sonbahar renklerini kaçırmayın.