Anasayfa Haber Dünya’nın en hızlı 27″ monitörü: Viewsonic VX2739WM

Dünya’nın en hızlı 27″ monitörü: Viewsonic VX2739WM

Dünya’nın ilk 27″ (68.58cm) 1ms tepki süreli LCD monitörü Viewsonic tarafından üretildi. VX2739wm, kocaman 27″ (68.58cm) ekran, Full HD 1080p çözünürlük, zarif tasarım ve çok çeşitli bağlantı seçenekleri sunuyor.

VX2739wm 1ms lik sınıfındaki en iyi tepki süresiyle neredeyse mükemmel netlikteki görüntü performansı sayesinde film ve oyun için ideal bir monitör. Üzerindeki HDMI, DVI, VGA ve 4 adet USB portu ile gözde cihazlarınızı kolaylıla bağlamanıza da olanak tanıyor. Oyun konsolu, DVD/Blu-Ray, kablolu ve uydu alıcıları için de gayet uygun olan ürün, yüksek kaliteli bir ses için SRS® Premium Sound ve kristal netlikte görüntü ve için 100,000:1 dinamik kontrast oranı sunuyor.

Bunların hepsini yaparken ayrıca bilinçli bir güç tüketimi de sağlayarak, ECO-MOD seçenekleriyle %35 oranında enerji tasarrufu yapmanıza olanak tanıyor. ürünün 3 yıl boyunca Viewsonic’in inanılmaz piksel performans garantisi servisi altında olduğunu da ekleyelim.

1ms tepki süresi nedir?

Tepki süresi bir pikselin (nokta) siyahtan beyaza ve tekrar siyaha dönmesi için geçen zamanı ifade eder. Bu değer mili saniye ile ölçülür. Daha düşük değer, pikselin daha hızlı değiştiğini gösterir, genellikle oyun oynarken veya video izlerken oluşabilecek gölge ya da iz efektleri azalır.

Yaygın tepki süresi aralığı 14ms ile 5ms arasındadır. Hızlı uygulamalar için tasarlanmış monitörler 2ms ye kadar hızlıdır. Bu tip monitörler oyuncular, eğlence tutkunları, mühendisler ve film yapım evleri için idealdir.