Anasayfa Haber ADATA’dan askeri test onaylı USB Bellek S007

ADATA’dan askeri test onaylı USB Bellek S007

ADATA’dan askeri test onaylı USB Bellek S007

ADATA, sportif kullanıcılara hareket halindeyken dijital veri depolama olanağı sunan S007 USB Flash Bellek’ i piyasaya sürdü. Dayanıklı ve kullanışlı USB bellek, ABD MIL-STD-810F 516.5 (askeri düşüş testi) standartlarına uygun, düşme ve darbelere karşı verilere yüksek düzeyde koruma sağlıyor.

Gelişmiş plastik kalıp enjeksiyonu teknolojisi kullanılarak plastik bir tabakayla kaplanan S007, su geçirmez ve darbeye dayanıklı. ABD askeri test standartlarıyla S007, kullanıcıların veri kaybına neden olan kazaları önleme ihtiyacını karşılıyor. Ayrıca renkli temalar, zekice hazırlanmış işlevsel tasarımla birlikte ilginç bir tarza sahip olan ürünün kapağı belleğin arkasına takılabiliyor, böylece kapağın kaybolması engellenmiş oluyor. Kıvrımlı ancak sade çizgileri sayesinde, yumuşak fakat kaygan olmayan bir yüzeye sahip olan S007 spor tutkunu kullanıcıların kişiliklerini ve iş kapasitelerini yansıtabilmeleri için ideal.

Ayrıca kullanıcılar, üyelik gerektirmeden UFDtoGO, OstoGO yazılımlarını ve yeni Norton Internet Security 2010’un 60 günlük deneme sürümünü indirebiliyor ve bir kaç tıklamayla ADATA USB Flash belleklerinin hem taşınabilirlik hem de güvenliğini geliştirebiliyorlar. S007 ömürboyu garantili bir bellek.