Anasayfa Haber Macbook Air’e rakip geldi: Dell Adamo XPS

Macbook Air’e rakip geldi: Dell Adamo XPS

Macbook Air’e rakip geldi: Dell Adamo XPS

Bilişim dünyasında yepyeni bir çığır açan Dell Adamo XPS, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olma özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yalnızca 9.9 milimetrelik inceliği ve eşsiz tasarımı ile bilişim dünyasındaki standartları yeniden belirleyen Adamo XPS, yalnızca bir parmak hareketi ile açılıyor ve klavye kelimenin tam anlamıyla ekranın altında birden bire beliriyor. Bilgisayarın sahip olduğu özellikler ise Dell mühendislerinin küçük bir alana en yeni teknolojiyi sığdırması ile kullanıcıların hayatına kolaylık getiriyor.

Ayrıntılara gösterilen özen, Dell Adamo XPS’in kutusunda da kendini belli ediyor. Siyah, mücevher kutusu şeklindeki paketin içindeki kumaşla sarmalanmış olan Adamo XPS ve aksesuarlar mükemmel bir hediye duygusu yaşatıyor. Adamo XPS, önde gelen teknoloji analisti Rob Enderle ve Digital Trends tarafından en iyi Windows 7 ürünü olarak tanımlanıyor.

Türkiye’de sadece 30 şanslı kişinin olacak!

 

“Tüm dünyada çok sınırlı adet üretilen Dell Adamo XPS, seçkin tasarımı ve zerafetiyle Türkiye’de yalnızca 30 şanslı kişinin olacak” diyen Dell Türkiye Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Ülke Müdürü Gülfem Çakmakçı, ürünün Eylül ayından itibaren Media Markt mağazalarında satışa çıkarıldığını söyledi.

Türkiye’deki 15 mağazası ile dünya markalarını en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve en düşük fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt tarafından satışa sunulacak Dell Adamo XPS’ler ile, Media Markt yine tüketicisine son teknolojiyi ilk sunan olmaya devam edecek.

Adamo XPS Eylül ayından itibaren Media Markt mağazalarından 5499 TL’ye satın alınabilir.