Anasayfa Haber Canon’dan kompakt i-SENSYS yazıcılar

Canon’dan kompakt i-SENSYS yazıcılar

Canon’dan kompakt i-SENSYS yazıcılar: SENSYS LBP6000 ve i-SENSYS LBP6200d

Görüntüleme ve baskı teknolojilerinde dünya lideri Canon, küçük ofisler ve ev ofisleri için iki yeni giriş seviyeli küçük siyah ve beyaz lazer yazıcısı i-SENSYS LBP6000 ve i-SENSYS LBP6200d ile hızlı ve verimli baskılar sunarak, tüketicilerin zaman ve enerjiden tasarruf etmelerini sağlayacak.

  • Yenilenen i-SENSYS siyah ve beyaz yelpazesi içinde i-SENSYS LBP6000 ve i-SENSYS LBP6200d ürünleri de bulunuyor.
  • Yeni giriş seviyesi modelleri, kişilere ve küçük çalışma gruplarına maliyet tasarrufu ve düşük enerji tüketimi sunuyor.
  • Her iki model de siyah- beyaz belgeleri profesyonel biçimde hızlıca basıyor.

Canon, tüketicilerinin kompakt, tarz sahibi masaüstü lazer yazıcılar için duyduğu ihtiyacı, yüksek kaliteli, sessiz tasarımlı ve çevreci yapıya sahip i-SENSYS LBP6000 ve i-SENSYS LBP6200d ile karşılamaya hazırlanıyor. Ofis için mükemmel bir partner olan yeni modeller, uyku modunda beklerken bazı yazıcıların aksine gürültü yapmadan sessizce çalışırken, bir yandan da ihtiyaç anında uyku konumundan hemen çıkarak kullanıcılara zaman kazandırıyor.

Canon’un pazar lideri i-SENSYS teknolojileri ile masrafsız, enerji tasarruflu çözümler sunan modellerde, Hızlı İlk Baskı ve bakım gerektirmeyen “Hepsi-Bir-Arada” baskı kartuşu da bulunuyor. Sınıfındaki en az enerji tüketim değerlerine sahip olan modeller, A4 siyah – beyaz lazer yazıcı pazarında en verimli modeller olma özelliği ile de biliniyor. i-SENSYS LBP6200d modeli, Canon’un pazardaki en ekonomik çift taraflı siyah ve beyaz lazer yazıcısı olma özelliği ile kağıt masrafını önemli ölçüce azaltarak, zaman kazandırıyor.

i-SENSYS LBP6000 ve i-SENSYS LBP6200d,  2,400 x 600 nokta/inç baskı çözünürlüğü ile kullanıcılara profesyonel görünümlü belgeler, net yazı metinleri ve gelişmiş ayrıntılar sunuyor. Aynı zamanda kullanıcılar, i-SENSYS LBP6000’nin 18 sayfa/dakika ve i-SENSYS LBP6200d’nin 25 sayfa/dakika gibi etkileyici hızından da faydalanabiliyorlar.

Canon Avrupa Lazer Bölümü Ürün Pazarlama Müdürü Anil Jagpal i-SENSYS LBP6000 ve i- SENSYS LBP6200d’nin kompakt tasarımı ve çevreci yapısı ile tüm küçük ofis ve ev ofis ortamlarına mükemmel biçimde uyum sağlayacaklarını belirterek şunları söylüyor; “Canon’un i-SENSYS lazer teknolojisi profesyonel görünümlü belge ve görüntülere ihtiyaç duyan kullanıcılar için ideal. Her iki cihazı da, siyah ve beyaz lazer yazıcılarından süreklilik, hız ve kalite bekleyen kullanıcılara öneriyoruz.”