Anasayfa Haber Sony ile 3D eğlencesi Boat Show’da

Sony ile 3D eğlencesi Boat Show’da

Sony ile 3D eğlencesi Boat Show’da

NTSR Fuarcılık tarafından bu yıl 29. kez gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show Fuarı’nın resmi teknoloji sponsoru olan Sony, 20 – 25 Ekim tarihleri arasında, fuar alanını yarattığı 3D dünyası ile adeta bir teknoloji ve eğlence alanına dönüştürecek. 200’ün üzerinde firma, 300 adet son model yat, 600’ü aşkın ulusal ve uluslararası markanın sergileneceği ve 50 binin üzerinde ziyaretçinin beklendiği Boat Show’da, Sony’nin 3D standını ziyaret edenler, NEX 5 ile 3D olarak fotoğraflanan muhteşem tasarımlı yatların karelerini, BRAVIA 3D televizyonların eşsiz görüntü kalitesi ile izleyecek, hatıra fotoğrafı çektirebilecek, PlayStation® 3 ile 3 boyutlu oyunların dünyasına girecek, sualtında çekim özelliğine sahip Cyber-shot™ TX5 ve yatlar için özel geliştirilen XPlod Marine ürünlerini yakından tanıyacak.

Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show için geri sayım başlamışken, fuarın resmi teknoloji sponsoru Sony de yaşatacağı ayrıcalıklı 3D dünyası ile fuara ayrı bir boyut katıyor. Ziyaretçilere en keyifli Sony deneyimini yaşatabilmek üzere fuar kapsamında 3D standı, panoramik fotoğraf çekim alanı, Handycam® demo alanı, Mobil Bloggie ile 360 derece gezici video çekimleri tasarlandı. Ayrıca, fuar ziyaretçileri, VAIO ve Cyber-shot™ masalarında, başta sualtını yeniden keşfetmeye yardımcı olan eşsiz fotoğraf makinesi TX5 olmak üzere en yenilikçi ürünler hakkında bilgileniyor. CDXHR70MW marine teyp, GMD616 marine housing, XSMP1620W marine hoparlör ve RMX11M marine kumand’dan oluşan XPlod Marine ürünlerini de yakından tanıyor. Sony’nin stant alanında kuracağı ve içinde denizci kostümlerinin bulunduğu bir fotoğraf çekim alanı sayesinde de “Boat Show 2010 Hatırası” ziyaretçi fotoğrafları, özel tasarlanan çerçevelerinde kendilerine hediye ediliyor.

3D devrimine hazır mısınız?

Bütün Sony 3D BRAVIA TV’ler, hızla artan çeşitli 3D içerikleri ile destekleniyor. Bunların arasında Sony Pictures Home Entertainment’in Köfte Yağmuru – Cloudy With a Chance of Meatballs gibi Blu-ray 3D™ disklerdeki son Hollywood filmleri ve PlayStation®3 için WipEout®HD ve MotorStorm® Pacific Rift gibi 3D oyunları da yer alıyor. Tüm bu 3D içerikler, istediğiniz zaman 3D devrimine katılarak, televizyonunuzdan en iyi performansı almanızı garantiliyor. Eşsiz bir 3D devrimine katılmak için sadece bir 3D Sync Transmitter’i bağlayın ve bir de Sony Active Shutter 3D gözlüğünüzü takın. İşte şimdi, inanılmaz derecede gerçekçi Full HD 3D eğlencenin keyfini çıkarmaya hazırsınız. Sony’nin yeni 3D TV’leri, 2 boyutlu görüntüde de size benzersiz güzellikte bir HD resim kalitesi sunuyor. Dynamic Edge LED arkadan aydınlatma teknolojisinin yanı sıra Motionflow 100Hz Pro ve Motionflow 200Hz Pro teknolojileri ile inanılmaz keskinlikteki görüntüleri, yumuşak hareketleri ve çok yüksek kontrastı keşfettiriyor.

NEX-5 ile HD video ve 3D panoramik çekim

NEX-5, HD video kaydı sağlayan ilk α fotoğraf makinesi olma özelliğine sahip. Özel bir Movie REC tuşuna basıldığında PC’lerde saklamak ve web’de paylaşmak için ideal olan küçük MPEG4 dosyası olarak stereo sesli HD videolar çekiyor. NEX-5 tarafından en yüksek kaliteli AVCHD formatında çekilen Full HD video (1920 x 1080i) ise bir HD TV’de keyifle izlenebiliyor. NEX-5, aynı zamanda panoramik çekim özelliğine de sahip ilk α fotoğraf makinesi. Sadece deklanşöre basıp kamerayı yana doğru veya aşağı-yukarı doğru kaydırmanız yeterli oluyor. Yüksek hızda çekilen kareler, 226 derecelik bir görüş açısı ile 23 megapiksellik detaylı panoramalar yaratmak için otomatik olarak birleştiriliyor. Çekilen panoramik dosyaları, BRAVIA™ KDL 46HX800 model 3D televizyonda etkileyici 3D görüntüler şeklinde izlemek ise son derece keyifli ve eğlenceli oluyor.

TX5 her yerde: Sualtında, karlar arasında ya da en şık partide

Sadece 17.7 mm incelikte olan Sony Cyber-shot™ TX5, dünyanın en ince ve küçük, su geçirmez, darbeye ve donmaya dayanıklı dijital fotoğraf makinesi. Fotoğraf meraklılarının karşısına 5 farklı göz kamaştıran rengi ile çıkıyor. Siyah, gümüş, pembe, yeşil ve kırmızı renk seçenekleriyle TX5, evde, dışarıda geçirilen özel gecelerde veya doğa gezilerinde bile aynı üstün derecede çekim kalitesi elde edilmesine olanak tanıyor. TX5, ister yüzerken ister kayak yaparken ister partide, her zaman her türlü konsepte uyum sağlıyor. 3 metreye kadar su geçirmez özelliğe sahip TX5 ile havuzda veya şnorkelle yüzerken bile fotoğraf çekilebiliyor. Sualtındayken veya eldiven giymişken bile çekim için istenilen ayarlar, sezgisel 7.5 cm (3 inç) dokunmatik LCD ekran sayesinde yapılabiliyor.

Yatlarda XPlod Marine ayrıcalığı

CDXHR70MW marine teyp, GMD616 marine housing, XSMP1620W marine hoparlör ve RMX11M marine kumand’dan oluşan XPlod Marine ürünleri Sony’nin eşsiz ses kalitesini ve kullanım kolaylığını denizler ortasına da taşıyor. Deniz tutkunları için özel olarak geliştirilen XPlod Marine ürünleri, yat sahiplerinin, en mükemmel ses deneyimini diledikleri yerde yaşamalarını sağlıyor.