Anasayfa Haber Vanguard Pampas 59

Vanguard Pampas 59

Vanguard Pampas 59 İnceleme

Biri genel kullanıma diğeri ise özel olarak fotoğrafçılık ekipmanlarına ayrılmış iki kısımdan oluşan Vanguard Pampas 59, sadece 1,5 kilogram ağırlığında, hava şartlarına karşı dayanıklı ve kaliteli bir sırt çantası. Ürünün DSLR makinenizi ve çeşitli lenslerini taşımak için tasarlanmış 7 gözlü kısmını, sökülüp takılabilir pedler sayesinde ekipmanlarınızın büyüklüğüne ve şekline göre özelleştirebiliyorsunuz.

Gerek bu kısım gerekse pedler kadife kaplı olduğundan, objektifin ya da lens yüzeylerinin çizilme riski en aza indirgenmiş. Genel kullanım amaçlı kısım ise bir netbook sığdırabileceğiniz kadar geniş. Çantanın taban kısmında yer alan iki adet hava yastığı, düşme ve çarpmalara karşı fotoğraf malzemelerinizi korumayı amaçlıyor.

Ürünün sırtınıza denk gelen kısmı, terlemeyi önleyen, nefes alan bir malzemeden yapılmış. Vanguard Pampas 59 sadece iç tasarımıyla değil, şık dış görünüşüyle de beğeni kazanıyor.

Gerek başarılı tasarımı gerekse genel görünümü ve malzeme kalitesi olarak Vanguard Pampas 59’un SLR ekipmanınız için iyi bir ev sahibi olacağına kuşku yok.

+Çok işlevli yapı

+Hava şartlarından etkilenmiyor

+Terletmeyen sırt yastığı

Firma: Vanguard Türkiye Ülker İthalat Ltd.

Bilgi için: 0 (212) 513 21 55

Web: www.vanguardtr.com

Teknik özellikler:

Gövde materyali: Polyester

İç kaplama: Kadife

Boyutlar: 280 x 165 x 265 mm

Ağırlık: 1450 gr

Diğer: Su ve toz geçirmez gövde, düşmeye karşı şok emici taban.