Anasayfa Haber ASUS P8P67 Serisi: Çift Mikroişlemci Gücü ve DIGI+ VRM

ASUS P8P67 Serisi: Çift Mikroişlemci Gücü ve DIGI+ VRM

ASUS dünyanın ilk Çift Mikroişlemci Gücü Tasarım ile EPU (Enerji İşleme Birimi) ve TPU (TurboV İşleme Birimi) olmak üzere iki bütünleşik yonga kullanımına öncülük ediyor. DIGI+VRM dijital güç tasarımı barındıran yeni nesil Çift Mikroişlemci Gücü 2 Tasarımı, Intel VRD 12 mimarisini temel alıyor ve bunu analog tasarımların sınırlarının ötesinde geliştiriyor. Yeni ASUS DIGI+ VRM, kullanıcılara optimize edilmiş performans, ekstrem sistem stabilitesi ve daha yüksek güç verimliliği sağlamak üzere, üstün bir esneklik ve mükemmel bir hassasiyet sağlayarak, güç kontrolünde tamamen yeni bir çağ başlatan programlanabilir bir mikro işlemci barındırıyor.

ASUS DIGI+ VRM Dijital Güç Tasarımı:Yeni Standart

En temel anakart tasarım bileşenleri arasında görülen VRM veya voltaj regülatör modülleri,  işlemci tarafından istenen voltajı sağlıyor. Iyi bir VRM, işlemcinin fiili olarak çektiği gücü akıllı bir şekilde belirler ve buna göre hassas bir güç sağlar. ASUS DIGI+ VRM, analog tasarımları, sınırlarının çok ötesinde bir güç sağlayarak, bağımsız bir seviyede Intel® VRD12 spesifikasyonlarını tamamen entegre eden, yenilikçi ve sektörün önde gelen teknolojisidir. Birden fazla dijital işlemci güç yönetimi (PWM) sinyalini eşleyen ve güç aktarımı kaybını en aza indiren, dijital olarak programlanabilir mikro işlemciyi bütünleşik olarak barındırır. Kullanıcılara, optimize edilmiş performans, ekstrem sistem stabilitesi ve daha yüksek güç verimliliği sunmak için üstün bir esneklik ve mükemmel bir hassasiyet sağlar.

Minumum Güç Kaybı

ASUS DIGI+ VRM, farklı ayarlarla iki kat daha hassas talebe bağlı güç sağlıyor ve böylece performans tam potansiyeline ulaşıyor. Overclock aralığını arttırmak için geleneksel BIOS ayarlarını veya yeni ve özel AI Suite II yazılımını kullanmak yeterli oluyor.

Düşük Parazit Yayılımı

ASUS DIGI+ VRM, VRM yaygın spektrumunu etkinleştirerek sistem stabilitesini arttırmak üzere, radyasyon parazitini yarıya indirerek ve Vcore güç gürültüsünü azaltarak frekansları dinamik bir şekilde ayarlıyor.

Teknik özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Lütfen daha fazla bilgi için www.asus.com.tr adresini ziyaret ediniz