Anasayfa Haber ASUS ROG Maximus IV Extreme Anakart

ASUS ROG Maximus IV Extreme Anakart

 ASUS ROG Maximus IV Extreme Anakartın teknik özellikleri ortaya çıktı. İşte ROG ailesinin yeni üyesi…

Üstün Tasarım Özellikleri ile Overclock Keyfini Bir Adım Daha Öteye Taşıyın

Ayrıcalıklı Overclock Özellikleriyle Donatılan Yeni Intel® P67 Çipset Tabanlı ASUS ROG Maximus IV Extreme Anakart, Kullanıcılara En İyi Overclock Deneyimini Edinme İmkanı Sunuyor

ASUS, Intel® P67 çipsete sahip, ROG Serisinin en yeni üyesi Maximus IV Extreme’i duyuruyor. Maximus IV Extreme USB 3.0 ve SATA6 Gb/s gibi en son PC teknolojileri, ROG ayrıcalıklı overclock özellikleri ve azami yük altında bile sistemi soğuk tutan mükemmel termal tasarım ile donatılmıştır. Devrim yaratacak özellikleri ile Maximus IV Extreme dünya rekoru kırmak ve baştan sona en iyi overclock deneyimine sahip olmak isteyen kullnıcılara hitap ediyor.

 

Devrim Yaratacak Overclock Özellikleri

Maximus IV Extreme, ASUS ROG geleneğinin ekstrem performans ve değişkenliğini sürdürerek, kullanıcılara sistemlerinin maksimum potansiyellerini kullanmaları için kolayca ve etkili bir şekilde overclock olanağı sunan pek çok uygulama ile birlikte geliyor. ASUS ROG Connect, işlemcinin ve grafik işlemcinin doğru ince ayar yapılanması için, I/O panelinden atanmış USB portuna notebookların bağlanmasını sağlıyor. Bir şeyler yanlış giderse, USB BIOS Flashback özelliğiyle ayarlar kolayca yenileniyor ya da ana karttaki RC Poster veya Debug LED ile sorun kolayca düzeltilebiliyor. ROG USB BIOS Flashback özelliği ile herhangi bir donanım çalıştırmadan, sadece tek bir USB bellek ile BIOS 3 hızlı ve kolay adımda güncellenebiliyor. ROGEFI BIOS ile BIOS ayarları kolaylıkla yapılabiliyor. ROG EFI BIOS aynı zamanda BIOS’ta hızlı bir şekilde tüm ekran kartlarının ve DIMM modüllerinin düzgün bir şekilde algılanıp algılanılmadığını gösteriyor. F12 tuşuna basarak istenilen bir ekran görüntüsünü alınıp, USB flash sürücüsüne kaydedildiğinde, ayarlar kolay ve hızlı bir şekilde diğer kişilerle paylaşılabiliyor.

*Windows Mobile 6.1, Symbian S60 3.1 ve Android 2.0 ya da daha yenisini çalıştıran Smartphone’lar için geçerlidir.

Özellikleriyle Piyasayı Sarsıyor

ASUS mühendislik dehasını bir kez daha gözler önüne seren Maximus IV Extreme, en iyi bileşenlerden yapılan tarama kıvrımları boyunca katmanlı yapılar bir overclock tutkununun hayalini gerçekleştirmek için anakart sıcaklığını en düşük seviyede tutuyor. Devre kartı oyunlarda saniyede maksimum görüntü için NVIDIA® SLI™ ya da AMD CrossFireX™ gibi teknolojilere destek sağlıyor. En son teknolojilerle donatılan, yeni Intel® P67 çipset içeren, çift kanal DDR3 2400(O.C.) MHz RAM, çift Intel® Ethernet Gigabit LAN portları ile bunların yanı sıra on USB 3.0 ve dört SATA 6Gb/s portu olan Maximus IV Extreme tüm rakiplerileri ile yarışmaya hazır.

 

ROG Maximus IV Extreme hakkında daha fazla bilgi için lütfen bakınız: http://rog.asus.com/Product.aspx?PId=43

Özellikler

Model ASUS ROG Maximus IV Extreme
CPU 2. Nesil Intel® Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3 İşlemciler için LGA1155 soket
Çipset Intel® P67 Express Çipset
Bellek 4 x DIMM, İkili Kanal, 32G’a kadarDDR3 2400(O.C)/2133(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333MHz
Genişleme Yuvaları 4 x PCIe2.0 x16 slot  (x16; x8/x8; x16/x16/x8)
1 x PCIe2.0 x4
1 x PCIe2.0 x1
Multi-GPU Destekleyici üç yol NVIDIA® SLI™ / ATI CrossFireX™ Teknolojisi
Bellek 4 x SATA 3.0 Gb/s ; 2 x eSATA 3.0 Gb/s; 2 x SATA 6.0 Gb/s portları
Bluetooth Bluetooth V2.0/V2.1+EDR aksesuar kartıRC Bluetooth ON/OFF düğmesi
LAN 2x Intel® Ethernet Gigabit LAN
Ses Realtek ALC889 8-kanal High Definition Ses CODEC
USB Arkada 8 x USB 3.0/2.0 port ve ortada 2 x USB 3.0/2.0 bağlayıcı9 x USB 2.0 port (Hem de ROG bağlantısı için olan 8 port ortada, 1 port arkada)
Diğer I/O Portları 1 x PS/2 Klavye/Mouse portu1 x S/PDIF Out (Optik)

1 x ROG Bağlantısı On/Off düğmesi

1 x RC Bluetooth düğmesi

1 x Clr CMOS düğmesi

Fan bağlantıları 8 x 4-Pin Fan bağlayıcısı: 1 x CPU / 1 x PWR / 3 x Chassis / 3 x Optional
Yazılım DVD Desteği:- Sürücüler ve Uygulamalar

* ASUS AI Suite II

* 3DMark Vantage

* Kaspersky®  Anti-Virus 1 yıl lisanslı

Özellikler ROG Bağlantısı, RC Bluetooth, ROG iDirect, ROG Extreme Engine Digi+, USB BIOS Flashback, kasada açma-kapama düğmesi olan BIOS Flashback, ProbeIt, Extreme Tweaker, iROG, Loadline Calibration, ROG OC Kit
Boyutlar Genişletilmiş ATX Form Factor, 12”x 10.6” (30.5cm x 26.9cm)