Anasayfa Haber MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC Ekran Kartı

MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC Ekran Kartı

Overclocking ile Daha Hızlı, Twin Frozr II ile 20°C Daha Soğuk

Dünyanın önde gelen ekran kartı ve anakart üreticilerinden MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC ekran kartını resmi olarak piyasaya sürdü. Yeni kart MSI’ın birçok ödül kazanan ve kullanıcılar ve donanım editörleri tarafından yüksek soğutma performansı ve sessizliği ile beğenilen Twin Frozr II termal tasarımı ile geliyor. MSI’ın çözümüb irçok ekran kartının soğutma sistemleri ile karşılaştırıldığında 20°C daha soğuk ve 8.4 dB daha sessiz çalışıyor. MSI Afterburner yazılımı ise N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC ekran kartına daha önce görülmemiş hızlara çıkma imkanı veriyor.

MSI’ın Benzersiz Twin Frozr II Soğutma Çözümü

MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II ekran kartı MSI’ın özel soğutma çözümü ile geliyor. Grafik işlemcisi bakır tabanlı büyük bir ısı çukuru ile kaplanırken hafıza ve güç bileşenleri de aynı şekilde soğutuluyor. MSI’ın SuperPipe teknolojisi ile ısı hızla aluminyu kanatlara aktarılırken bu kanatlar MSI’ın 8 cm çapındaki sessiz fanları ile hızla soğutuluyor. Sonuç olarak referans tasarım ile karşılaştırıldığında MSI’ın ekran kartı 20°C daha soğuk ve 8.4 dB daha sessiz çalışıyor.

MSI’a Özel Afterburner Hız Aşırtma Yazılımı

MSI’ın özel Afterburner hız aşırtma yazılımı kullanıcılara kolayca hız aşırtma ve ekran kartının kritik bilgilerini takip etme imkanı sağlıyor. MSI Afterburner ile GPU frekansı ve voltajlar Ultra-Voltage özelliği ile kolayca artırılabiliyor. Böylece kullanıcılar aynı ekran kartından çok daha fazla performans alabiliyor. Gelişmiş fan yönetim özelliği ile sessizlik veya yüksek performans ihityacına göre fan hızları ayarlanabilirken 5 farklı fan profili ile kullanıcılar farklı modlar arasında hızla geçiş yapabiliyor. MSI Afterburner aynı zamanda anlık olarak sıcaklıklar, hızlar, voltajlar, grafik işlemci yükü gibi bilgiyi anında sunuyor. Kullanıcıların kartlarının performanslarını ve kararlılığını ölçmesi içinse MSI Kombustor yazılımı beraberinde geliyor.

MSI Kalitesi: Military Class II

MSI’ın Askeri Sınıf II teknolojisi en üst seviye kararlılık ve kalite arayanlar için tasarlandı. MSI’ın Military Class II bileşenleri her türlü şart altında en yüksek kararlılık ve performans için tasarlandı. MSI’ın askeri sınııf bileşenleri üç ana elektronik parçadan oluşuyor.:

Hi-c CAP
– Yüksek termal kararlılık, minimum kaçak ve kendi kendini tamir mekanizması

SFC (Super Ferrite Choke)
– 30% Yüksek Akım Kapasitesi, 10% Güç Verimliliği

Solid CAP
– 12+ Yıl Ömür – Soğuk çalışma – Yüksek Kararlılık

Teknik Özellikler

Marketing Name N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC
GPU NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Codename GF 114
CUDA Cores 384 Units
Core Clock 880 MHz
Shader Clock 1760 MHz
Memory Clock 4200 MHz
Memory Size 1GB GDDR5
Memory Bus 256 bits
Output Mini HDMI / Dual DVI-I
TDP 180W
Card Dimensions 238 x 111 x 37mm
Form Factor ATX
DirectX 11
OpenGL 4.1
CUDA Var
SLI Var
PhysX Varf
Afterburner GPU Overvoltage