Anasayfa Haber ADATA CH11 USB 3.0

ADATA CH11 USB 3.0

Rekabetçi Depolama Piyasasında En Güçlü Çözüm

Taipei, Taiwan – 21 Şubat 2011 – ADATA™ Technology, yüksek performans DRAM modüllerinin ve NAND flash ürünlerinin dünya çapındaki lider üreticisi, bugün şirketin yüksek-hız harici depolama piyasasındaki yeni ürünü CH11 harici disk sürücüyü piyasaya çıkardı.

Yeni “SüperHız” USB 3.0 standartlarıyla buluşan CH11, saniyede 90MB okuma hızına ulaşır. Dünya çapındaki kullanıcılar, USB 3.0 kapasiteli aygıtların performans konusundaki muazzam avantajları konusunda git gide daha bilinçli hale geldiği için, CH11 gibi ürünlerin piyasadaki USB 2.0 standartlarında olan sürücülerin yerini alması bekleniyor. Geniş boyutlu görüntü, video veya diğer medya dosyalarını aktarması gereken tüketiciler için, CH11 oldukça cazip bir seçenek olacaktır

CH11’in diğer bir faydası da özel etiket (custom label) bulundurmasıdır. Kullanıcıların, sürücü içeriklerini etiketlemesi için oldukça kullanışlıdır. Birim depolanabilir ve dikey olarak kullanılabilir, böylece farklı kategorilerde birden fazla harici sürücüyle yoğun şekilde çalışanlar için mükemmel bir çözüm oluşturur. CH11’ in 500GB, 750GB ve 1TB  olmak üzere farklı kapasite seçenekleri mevcuttur.

Erişim

CH11’in belirli distribütörlerde ve bayiliklerde dağıtımı yapılacaktır. Detaylı bilgi için firmanın web sitesinden yararlanabilirsiniz: http://www.adata-group.com.