Anasayfa Haber MSI Afterburner V2.1.0

MSI Afterburner V2.1.0

MSI Afterburner V2.1.0’e gelen yeni Predator Özelliği ile Artık Oynadığınız Oyunları Video Olarak Kaydedebileceksiniz…

Dünya’nın lider anakart ve ekran kartı üreticilerinden MSI, bugün ünlü ekran kartı hız aşırtma yazılımı Afterburner’ın V2.1.0 sürümünü yayımladığını duyurdu. Kararlılık testi Kombustor V2.0.0 ile beraber gelen yazılımı tüm oyuncular bedava olarak internetten indirilebiliyor.

Afterburner V2.1.0

Afterburner’ın yeni sürümü ile GeForce 500 ve AMD Radeon HD 6000 serisi ekran kartları desteği geliyor. Buna ek olarak MSI bir ilke imza atarak Afterburner’ın içine Predator özelliğini de ekliyor. Bu özellik sayesinde oyuncular oynadıkları oyunların en heyecanlıı sahnelerini video olarak kaydederek kolayca arkadaşları ile paylaşabiliyor

Kombuster 2.0.0

Afterburner’ın yeni sürümü ile beraber Kombustor’ın da yeni 2.0.0 sürümü geliyor. Ekran kartının ağır yük altında kararlılığını ölçen Kombustor ayrıca oyunculara ekran kartlarının Tesselation ve PhysX gibi özellikler açıkkenki performansını değerlendirme imkanı tanıyor. Kullanıcılar ekran kartlarının test sonuçlarını internete gönderek dünyadaki diğer tüm kullanıcılarla karşılaştırabiliyor.

MSI Afterburner V2.1.0  ve Kombustor V2.0.0 yazılımlarını aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.• MSI Afterburner V2.1.0 güncelleme listesi ve indirmek için buraya tıklayın.
• MSI Afterburner V2.1.0 ve Kombustor için buraya veya buraya tıklayın.

MSI Afterburner Özellikler:

GPU Voltaj Artırımı √
Hafıza Voltaj Artırımı √
PLL (VDDCI) Voltaj Artırımı √
GPU Frekansı √
Hafıza Frekansı √
Dahili Benchmark √
GPU Sıcaklık Gösterme √
GPU/Shader/Hafıza/Sıcaklık Takibi √
Gelişmiş Fan Kontrolü √
Kullanıcı Profilleri √
Kart Bilgisi √
Çoklu-GPU desteği √
Eklenti desteği √
Video Yakalama √