Anasayfa Haber Edifier 2011 lansman’ında yeni ürünlerini tanıttı

Edifier 2011 lansman’ında yeni ürünlerini tanıttı

Kanada menşeili multimedya ve mobil  tabanlı  ses sistemleri üreticisi Edifier, çarpıcı tasarım ve yüksek kalitenin bir arada bulunduğu yeni ürün serisini İstanbul’da tanıttı. Edifier’ın yeni ürün serisi, yine ödüllü tasarımlar, patentli teknolojiler ve özellikle mobiliteye dayalı ürünlerle dikkat çekiyor.

Türkiye distribütörü Dijital Trend olan Edifier,  2011 lansmanı 11 Mart 2011 tarihinde Dijital Trend ile birlikte bir organizasyonla ile İstanbul – Conrad otel’de gerçekleştirdi.

Edifier International Genel Müdürü  Anthony Wilkinson ve Edifier Türkiye distribitörü Dijital Trend Genel Müdürü İlke İldem’in katılımlarıyla gerçekleştirilen lansmanda Edifier’ın yeni modelleri tanıtıldı.

Her türlü  kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar geniş bir çeşitlilikte, üst seviye ses sistemleri tasarımı ve üretiminde uzmanlaşan Edifier, uluslararası pazarda  özellikle geliştirdiği akustik teknolojisi, esşiz ürün tasarımları ve yüksek üretim kalitesiyle ün yapmıştır. Edifier, ürettiği her ürün grubunda kendini mükemmelliğe  adamıştır. Tasarım, kalite ve teknolojiyi bir arada harmanlamayı ilke edinen Edifier’ın yeni ürünleri arasında, FM alıcılı, CD çalarlı ve özellikle iPod / iPhone “dock station” niteliğindeki ürünler dikkati çekiyor.

iF serisi ses sistemleriyle, çoklu medya ortamlarından ve ses kaynaklarından giriş alınabildiği gibi, geçtiğimiz sene oldukça ses getiren LUNA 5’in aynı sekmetin de IF360, IF330 ve IF350 modelleri  ile iPod / iPhone içerisindeki müzikler dinlenebiliyor ve aynı zamanda telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Kendinden MP3 çalarlı P serisi olan P3060, P1060, P3080 modelleri ile 2 + 1 yüksek kaliteli ses sistemleri, aynı zamanda pratik bir MP3 çalar istasyon olarak sunuluyor.

Değişen Pazar İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Eşsiz,  İlham Verici, Zarif ve İşlevsel Ses Sistemleri

Edifier’ın vizyonu, ev elektroniği ve PC – multimedya alanında benzersiz, ilham verici ve şık ses sistemleri üretmek temeline dayanmaktadır. Firma tasarımlarını oluştururken gerçek dünyadan bolca esinlendiğini ifade ediyor ki bu yaklaşım, ürünlerin tasarımında hissedilen çevresel esinlenmeyle de kullanıcılar tarafındanda kolayca görülebiliyor.

Edifier, Türkiye’de Dijital Trend ile yaptığı iş birliği ile ürettiği ve geliştirdiği ürünleri dünya pazarıyla birlikte Türkiye’deki tüketicilerle doğrudan buluşturmaya devam edecek. Her geçen gün seçenekleri arasına yeni ürünler ekleyen Edifier, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sadece yeni ürünler tasarlamakla kalmayacak, mevcut ürünlerini de güncel teknoloji ve ihtiyaçlara göre iyileştirmeye ve geliştirmeye devam edecek.

Geleceğin Lider Ses Sistemi Markası

Çin’in Dongguan kentinde 84 bin metrekarelik fabrika  tesisinde yıllık 8.000 adet kapasiteli üretim yapabilen Edifier,3000 çalışanıyla geleceğin ses sistemlerinin en büyük lideri olmayı hedeflemektedir. Kendi fabrikasında, üretimin her aşamasında  %100 kalite kontrol, ses kalite testi için özel akustik odalar, hoparlör ömrü, tolerans, hasar kontrolü, kargo/nakliye hasar testi gibi detaylı kontrolden geçirilen ürünler de ayrıca ROHS sertifikası bulunmakta ve  %1,1’lik arıza oranı ile Edifier, ses sitemleri endüstrisindeki en düşük arıza oranlarınında üretim gerçekleştirmektedir.