Anasayfa Haber Yeni “MEKA” Klavye, Tt eSPORTS Mekanik Ürünler Serisine Katılıyor

Yeni “MEKA” Klavye, Tt eSPORTS Mekanik Ürünler Serisine Katılıyor

Tt eSPORTS, geçen hafta Hannover, Almanya’daki Cebit 2011’de sergilenen yepyeni ve heyecan verici “MEKA” Mekanik Klavye’nin yakında piyasaya sunulacağını duyurmaktan gurur duyuyor.

“MEKA” klavye, bir PS2 adaptörü kullanılmadan Anti-Ghosting özelliği sağlayan ilk USB Mekanik Klavye. Bu oyun klavyesi, 50 Milyona kadar Tuş Vuruşu sağlayan popüler “Cherry Black Anahtarı” kullanılarak tasarlandı ve üretildi; bu ürünü kullanarak, APM (Dakikadaki Eylem Sayısı) artışı sağlamak mümkün.

Tt eSPORTS, dünyanın dört bir yanındaki oyunseverlerle görüşüp “MEKA”dan neler istedikleri öğrenerek, klavyeye ek aygıtların takılmasını mümkün kılmak için ekstra iki USB bağlantı noktası ekledi. “MEKA”, kullanıcı gereksinimlerine göre klavyenin soluna, sağına veya ortasına yerleştirilebilen 1,8m örgülü kablo kullanımını kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.

“MEKA”, orijinal “MEKA G1” Mekanik klavyeye göre daha küçük bir tasarım, ancak Tt eSPORTS büyüdükçe oyunseverlerin farklı gereksinimlerini karşılamaya yönelik eksiksiz bir oyun yan donanımları serisi geliştirmeyi sürdürecek. Tt eSPORTS, sosyal, tutkulu veya profesyonel olmak üzere tüm oyunseverlerin kendileri için en doğru ekipmanı bulmalarını sağlayacak bir oyun ürünleri yelpazesi sunmaya devam etmeyi amaçlıyor.

1000Hz (1ms) yoklama hızı
Yüksek Hızlı USB ve Anti-Ghost Özellikli Tuş Tasarımı
2 Ek Tümleşik USB bağlantı noktası ve Akıllı
Kablo Yönetimi
Altın Kaplama USB Konektör içeren 1,8m Örgü Kablo