Anasayfa Haber PowerColor’dan Vortex Teknolojili HD6950 Serisi

PowerColor’dan Vortex Teknolojili HD6950 Serisi

Daha uzun ömürlü yapısı ile daha soğuk, daha sessiz ısı dağıtım yeteneği sunuyor

TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, HD6950 serisinde yenilikçi soğutma teknolojini sundu: PCS+6950 Vortex II Edition. PCS+ Serisinin karakteristik özellikleri ile donatılmış, en son ve üstün hız aşırtma yeteneğine sahip 850Mhz çekirdek ve 1300MHz hafıza frekansında, kolayca daha da hızlandırılabilen ve yaklaşık 2.39 teraFLOPS işlem gücüne ulaşabilmekte ve şaşırtıcı performansta oyun deneyimi sunmaktadır.

PCS+ 6950 Vortex II Edition ile kullanıcılar ekran kartı üzerindeki fanı manuel olarak ayarlayabilmekte ve fiziksel olarak yapılandırabilmekteler. Fan yukarı doğru yapılandırıldığında, hava akımını arttırmakta ve kasanın alt tarafındaki daha soğuk havanın avantajını kullanarak, çevresel ısıyı dengelemektedir. Kendine has delikli fan dizaynı ve çalkantılı havayı (turbulans) önleme yeteneği, soğutma verimini arttırmakta ve referans dizayn ile karşılaştırıldığından %20 ye yakın daha iyi soğutma sunmaktadır.

Özel seçilmiş komponentlerle yapılandırılmış Ferrite Core Choke, Dr.Mos ve solid kapasitörlerden oluşan “Gold Power Kit” daha stabil ve daha verimli hızaşırtma ortamı sağlamaktadır.

Call of Duty®: Modern Warfare®2 Oyun Hediyeli : Gerçek oyuncular için

Powercolor PCS+ HD6950 Vortex II Edition’i oyunculara en iyi şartlarla sağlamak için, bu yılın en beklenen oyunu Modern Warfare 2 i kart beraberinde geliyor. Kesintisiz heyecan ve aksiyon sunan Modern Warfare 2, en gerçekçi FPS oyun tecrübesini Powercolor PCS+ HD6950 Vortex II Edition ile daha önce yaşanmamış tam bir görsel şölene dönüştürüyor.

TUL Corporation Hakkında

TUL, PowerColor markası altında ATi grafik kartları üreticisidir. Bizler kaliteli dizayn ve yüksek mühendislik ürünü, tüm Dünya’da her zaman ödüle layık görülen grafik kartları üretiriz. TUL’un Çin, Avrupa, Rusya ve Amerika’daki ofislerinde toplam 150 yetenekli çalışanı, 50’den fazla ülkede 300 çözüm ortağı ve distribütörüne destek vermektedir. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin: www.powercolor.com

PCS+ HD6950 Vortex II Edition
Core Speed 850MHz
Memory Speed 1300MHz(5.2Gbps)
Memory 2GB GDDR5
Memory Bandwidth 256bit
Eyefinity Yes
DirectX® 11
CrossFireXTM Yes
Output DL-DVI-I/SL-DVI-D/HDMI/2x mini DisplayPort
Game Bundle Call of Duty: Modern Warfare 2**

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version