Anasayfa Haber Samsung PL120 ile Anneniz ile En Güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirin

Samsung PL120 ile Anneniz ile En Güzel Anlarınızı Ölümsüzleştirin

Samsung’un yeni çift ekran özellikli fotoğraf makinesi PL120 ile en güzel anlarınız en mükemmel kalitede ve en güzel karede…

İstanbul 6 Mayıs 2011, Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden biri olan Samsung Electronics Co., çift LCD ekran teknolojisine sahip fotoğraf makinesi PL120 model fotoğraf makinesi ile annenizle geçirdiğiniz her anı kusursuz bir şekilde fotoğraflamanızı sağlayacak. Ön ekrandan nasıl poz verdiğinizi kontrol ederek hem fotoğrafı çekip hem de fotoğraf karesindeki yerinizi alacaksınız.

PL120 fotoğraf makinesi, mutlu ve ölümsüz anlar ve mükemmel kareler için bir fotoğraf makinesinden beklenenden daha fazlasını sunuyor kullanıcılarına. Çift LCD ekranlı fotoğraf deneyiminin önemli bir kısmını oluşturan eğlenceyi  pekiştiren, herkesin çok kolayca fotoğraf çekmesini sağlayan PL120’nin HD video kayıt özelliği sayesinde kullanıcılar, sadece fotoğraf değil mükemmel videolar da çekebiliyorlar.

PL120 Hakkında:

PL120 tüm fotoğraf makinesi kullanıcılarına çift LCD ekran teknolojisinin katma değerlerini sunuyor ve her kullanıcının objektifin arkasından çıkıp, önüne geçerek fotoğraflarında kendilerini de mükemmel şekilde çekebilmelerini mümkün kılarak, kullanıcının isteği doğrultusunda yalnızca ön ekranı devreye sokmayı sağlıyor ve kullanıcıya ekstra mahremiyet sunuyor. Buna ek olarak çocuk modu ve zıplama modunu kullanarak fotoğraf çekmek çok pratik ve eğlenceli hale geliyor. 26 mm lense sahip olan PL120 özellikle portre çekimleri için ideal . Ayrıca PL120’de 14.2MP çözünürlükteki fotoğraf çekimi ile hatıralarınızın her zaman canlı kalmasını sağlar

 

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version