Anasayfa Haber Packard bell’in 20 inçlik yeni “Hepsi Bir Arada “ serisi OneTwo S

Packard bell’in 20 inçlik yeni “Hepsi Bir Arada “ serisi OneTwo S

Dokunmatik ekranlı, full HD çözünürlüğe sahip, kasasız masaüstü bilgisayarı : Packard bell’in  20 inçlik yeni “Hepsi Bir Arada “ serisi OneTwo S çok yakında Türkiye’de

Hepsi bir arada ürünler masaüstü piyasasında büyük rağbet görüyor.Packard Bell 2009’dan bu yana 21,5 ve 23 inç formatlarındaki büyük rağbet görenoneTwo serisi ile hepsi bir arada alanında önemli bir rol oynamaktadır. Packard Bell şimdi bu başarılı serisini 20 inç formatındaki yepyeni ve eşsizPackard Bell oneTwo S ile genişletiyor. Tıpkı bütün seri gibi şık ve pratik olan ailenin bu yeni üyesi modern dijital yaşama ayak uyduruyor ve her odaya çok yakışıyor. Ultra ince ve modern tasarımıyla çok az yer kaplıyor.  Çok sayıda özelliğe sahip kişiselleştirilmiş dokunmatik portal, medya içeriklerine ve sosyal ağlara kolay erişim sunarak eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Parlak siyah, mat beyaz, krom ve gümüş rengi kasasıyla her türlü dekorla kolayca uyum sağlıyor. Krom renkli arka stand en iyi görüş açısını elde etmek için tek elle ayarlanabiliyor. Tek bir güç kablosuyla bu yeniPackard Bell oneTwo S‘nin kurulumu kesinlikle çok kolay. Kişiselleştirme Packard Bell’in en önemli özelliğidir. Packard Bell Dokunmatik Portalkişiselleştirilmiş medya ve pratik sosyal ağ kullanımı için özelleştirilebilir.

TouchMemo ile el yazınızla not alabilir, notunuzu masaüstünüzde görüntüleyebilir ve alarmı kurabilirsiniz. Bilgisayardan PB Dokunmatik Portala uygulama ekleyebilir ve renkli simgeleri veya sıkça kullandığınız uygulamaları hızlı bir şekilde başlatmak için bunların konumunu tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz.TouchBrowser internette kolay ve hızlı bir şekilde sörf yapmanızı sağlıyor. Sadece sürükleyip bırakarak My favorite sitelerinizi klasörler şeklinde organize edebilir, birden fazla web sayfasını karşılaştırmak için dokunarak açabilirsiniz. Journal Clipboard ile web sayfası güncellemelerine kolayca erişebilirsiniz. TouchMusic ile MP3 koleksiyonunuzu organize edip şarkılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. En sevdiğinizi şarkıyı hemen dinlemek için My music library, Recently played songs veya New imported albums’e göz atın.TouchPhoto ile oneTwo S’deki (veya Facebook ve Flickr’daki) fotoğraflarınızı yönetebilir ve arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.TouchVideo ile My video library’deki videolarınıza göz atabilir ve anında YouTube’da paylaşabilirsiniz. Ayrıca doğrudan erişim sayesinde YouTube’da en çok izlenen videoları ve en yeni filmlerin fragmanlarını izleyebilirsiniz.TouchCam ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza kendi web kamera efektlerinizi ekleyin. Dâhili 2,0 MP HD web kamera ile yüksek kaliteli HD görüntüler kaydedebilirsiniz.

Packard Bell oneTwo S‘de en hızlı evrensel medya dönüştürücüsü “Cyberlink™ MediaEspresso 6” bulunmaktadır. MediaEspresso, hepsi bir arada cihazınızın video kitaplığındaki her türlü video dosyasını akıllı telefonlar dâhil olmak üzere bütün mobil cihazlarınıza kolayca aktarmanızı sağlar ve mükemmel görüntü kalitesi elde edecek şekilde dönüştürür.

20 inç HD ekran, canlı HD görüntüler sunuyor. İsteğe bağlı TV alıcısı, THX® TruStudio PC™’nin gerçek stüdyo sesi ile tıpkı dijital TV gibi sınırsız zengin bir deneyim sunuyor.

Packard Bell oneTwo S serisi Türkiye’de 2011 yılı içerisinde satışa sunulacaktır. Fiyatı henüz belli değildir.