Anasayfa Haber ASUS’un Gizli Projesinden Sızıntılar!

ASUS’un Gizli Projesinden Sızıntılar!

 

Nvidia’nın yeni nesil Tegra 3 çok çekirdekli işlemcilerini (Kal-El, Wayne, Logan, Stark) duyurmasının ardından, ilk hangi firmanın bunları taşınabilir aygıtlarına uygulayacağı tartışılmaya başlandı. Şüphesiz bu inanılmaz işlemciler girdikleri tablet, notebook ve cep telefonlarını tüketicilerin en çok arzulanan ürünler listesine sokacaklar, ama ilk atışı kim yapacak?

Uzak Doğu’dan yayılan dedikodulara bakılırsa, bu firma ASUS olabilir! Her ne kadar ASUS zaten bir tableti duyurmuş olsa da, anlaşılan gerçek sürprizini henüz duyurmadığı yeni bir 13 inç ekranlı ve Nvidia işlemcili Android notebookuna saklıyor! Nvidia’nın yeni Kal-El işlemcisi Ağustos ayında piyasaya sürülecek ve ASUS’un da aynı zamanda yeni cihazını duyurması bekleniyor.

Ancak ASUS ilk olsa da, kesinlikle son olmayacaktır, çünkü söylentiler daha pek çok başka firmanın da aynı Nvidia işlemcilerini temel alan tablet ve notebooklar üzerinde çalıştığı yönünde. İşin daha da ilginç yanı, bu markaların hepsi de bu ürünleri 300 USD altında fiyatlarla duyurmaya hazırlanıyorlar. Sonuç ne olursa olsun, bu yaz tüketicilerin seçenekleri açısından hayli bereketli olacağa benziyor.