Anasayfa Haber Sony Ericsson Kişilerini iPhone’a Aktarın

Sony Ericsson Kişilerini iPhone’a Aktarın

Özellikle de Android işletim sistemine sahip olmayan eski bir Sony Ericsson telefondan iPhone’a geçiş yapacaksanız kişilerinizi aktarmak tam bir kabusa dönüşebilir. Technopat olarak adım adım bu işlemi nasıl kolay bir biçimde gerçekleştirebileceğiniz açıklıyoruz.,

Öncelikle Sony Ericsson telefonunuzdaki kişilerin yedeğini almak için farklı yazılımlar ve yöntemler mevcut. Fakat bu işlemi en kolay ve toplu bir biçimde halletmek için en uygun yazılım MyPhoneExplorer.

İlk olarak MyPhoneExplorer yazılımını indirin ve telefonunuzu kablo ile bilgisayara bağlayın. Her şeyi senkronize ettikten sonra Contacts bölümüne girin ve bütün kişileriniz seçtikten sonra aşağıdaki gibi Export/Import > Export Entire Phone Book deyin. Açılan pencereden dosya tipini Contact File (.contact) olarak seçin.

Kaydedilecek konum olarak C:\Users\[Kullanıcı Adınız] \Contacts klasörünü seçin. Bütün kişileriniz buraya kaydedilecektir.

Şimdi iTunes’u açın ve iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın. Telefonunuzun üzerine tıklayın ve üst kısımdaki sekmelerden Info bölümünü açın. Sync contacts with seçeneğini işaretleyin ve listeden Windows Contacts‘ı seçin. Sync dediğinizde artık kişileriniz iPhone’a aktarılmış olacaktır.