Anasayfa Haber Lenovo IDEAPAD U260

Lenovo IDEAPAD U260

Lüks, prestij, şıklık ve performans bir araya geldi.

Bilgisayarın çok ötesinde, sadece yarım inç kalınlığıyla tıpkı deri ciltli klasik bir kitaptan esinlenerek tasarlanan Lenovo IdeaPad U260, siyah deri klavyesi, sedef yüzeyi, paslanmaz çelik klavyesi ve camdan esinlenerek üretilmiş özel touchpad’i ile premium teknolojiyi lüks tutkusu ile buluşturuyor. 

Moka kahvesi ve turuncu ile göz alıcı renkleri yüksek performans ile bütünleştiren U260,Türkiye’de satışa sunuldu.

IdeaPad U260: Tüm detayları ile çok özel tasarım…

Lenovo IdeaPad U260, sade çizgileri, yumuşak deri klavyesi, sedef kaplama dış yüzeyi ve özel cam malzemeden üretilmiş toucpad’i ile sofistike tarzından ödün vermeyen stil sahibi kullanıcıları için özel olarak tasarlandı.

Sade, bir o kadar şık ve zarif çizgileri ile görenleri hayran bırakan Lenovo IdeaPad U260, etkileyici performansı, ultra taşınabilir yapısı ve uzun pil ömrü ile iş dünyasının kullanarak yaşayabileceği gerçek bir teknoloji harikası.

Paslanmaz çelik ve yumuşak siyah deri doku: Premium Kalite

Dünyanın ilk 12,5 inç ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarı Lenovo IdeaPad U260 ile tanışmaya hazır olun!

Intel®‘in en yeni teknolojisi sayesinde kesintisiz multimedya deneyimi ve daha birçok özelliği bir araya getiren Lenovo Ideapad U260, teknolojide premium detayları tercih eden iş dünyası ile buluşuyor.

Lenovo IdeaPad U260, 1,38 kg’ın altındaki ağırlığı ve sadece yarım inç kalınlığıyla tıpkı deri ciltli klasik bir kitaptan esinlenerek tasarlandı. Sedef dış kaplamasının yanı sıra, kullanıcıyı rahat ettiren yumuşak siyah deri dokusu ile lüks bir görünüm sunan U260’ın klavyesinin etrafındaki paslanmaz çelik çerçevesi ise deri yüzey ile mükemmel bir uyum sağlıyor.

U260’ın dayanıklı yapısı ve şık görünümünün yanısıra sahip olduğu dayanıklılığı ile uzun süreli kullanımı mümkün kılıyor. Magnezyum-alüminyum alaşımı tek parça dış kaplaması ise en gelişmiş insert kalıplama enjeksiyon teknolojisiyle üretildi.

Yüksek hafıza ile kesintisiz sörf ve multimedya!

Tek elle kolayca açılmaya olanak sağlayan hareketli mekanik yapısı ile U260, yüksek kaliteli malzeme seçimi, usta işçiliği, ileri ergonomisi ve özgün tasarımı sayesinde sahip olduğu sofistike detayları teknoloji tutkunları için gerçeğe dönüştürüyor.

Kullanıcılar, U260’ın geliştirilmiş Intel® Core™ i5 işlemci performansının ve uzun pil ömrünün sağladığı ayrıcalıkların keyfini yaşayacaklar.

U260 sayesinde 320 GB’a kadar depolama kapasitesine veya 128 GB’a kadar SSD Flash Tabanlı depolama aygıtına sahip olabileceksiniz. Böylelikle, bilgisayarınızda müzik, fotoğraf ve filmler için fazlasıyla yeriniz kalacak. 4 GB’a kadar DDR3 hafızası ile kullanıcılar çok sayıda web sayfasında dolaşırken ve farklı uygulamalar çalıştırırken aynı zamanda kesintisiz multimedya deneyiminin tadını çıkarabilecek.

Spesifikasyon ve Özellikler

·         Intel® Core™ i5 işlemci

·         320 GB’a kadar depolama kapasitesi veya 128 GB’a kadar SSD flash tabanlı depolama aygıtı

·         4 GB’a kadar DDR3 hafıza

·         Microsoft Windows® 7 Home Basic veya Premium

·         Ortam Işık Sensorları

·         Lenovo Aktif Koruma Sistemi™

·         Dolby® Advanced Audio™ ses sistemi

·         HDMI çıkışı

·         Windows 7 Lenovo Enhanced Experience sertifikasyonu

·         Entegre Web Kamera

·         Ağırlık: 1,38 kg’dan başlıyor.

·         Ebatlar: 318x18x204,5 mm