Anasayfa Haber Lenovo Legion Y700 Oyun Tableti Uluslararası Pazara Açılıyor

Lenovo Legion Y700 Oyun Tableti Uluslararası Pazara Açılıyor

Lenovo Legion Y700 Oyun Tableti Uluslararası Pazara Açılıyor
Lenovo Legion Y700 (2023)

Lenovo Legion Y700, özellikle oyun oynamak için tasarlanmış bir tablet olarak geçen yıl Çin’de piyasaya sürüldü. Lenovo bu tableti dünyanın diğer bölgelerinde de kullanıma sunuyor. Özellikle Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’da satışa sunulacak. Bu tableti satın alabileceğiniz yerler listesinde başka ekstra pazarlar da olabilir.

Legion Y700’ün global versiyonunda teknik özellikler açısından herhangi bir değişiklik yapılmadı. Tablet 144Hz tazeleme hızıyla 8,8 inç boyutunda bir ekrana sahip. 1600 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip IPS LCD panel kullanılıyor. Ayrıca Dolby Vision ve HDR10 teknolojilerini de destekliyor. Tablet gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden alıyor. 12 GB RAM, 256 GB depolama veya 16 GB RAM, 512 GB depolama alanı bulunan iki opsiyon sunulmuş. Daha fazla depolama alanına ihtiyacınız olursa diye tablette microSD kart kullanabiliyorsunuz.

Arka tarafında 13 MP ana kamerası ve 2 MP makro ünitesi bulunan Lenovo Legion Y700 ile kaliteli fotoğraflar çekebilmeniz mümkün. Ayrıca 8 MP selfie kameraya da sahip. Tabletin 6550 mAh kapasiteli 45 W kablolu hızlı şarjı destekleyen büyük bir bataryası bulunuyor. Oyun oynarken cihazın serin kalmasına yardımcı olan Legion ColdFront adı verilen bir soğutma sistemine sahip, bu sistemin ısıyı etkili bir şekilde dağıtmak için özel bir buhar odası kullandığını söylemiş olalım.

Daha da ilginci Lenovo Legion Y700 biri harici ekrana bağlanmak ve oyun oynamanın keyfini üst seviyelere çıkarmak için DisplayPort 1.4 standardını destekleyen iki USB-C bağlantı noktasına sahip. Tablet bu ay EMEA ülkelerinde 599 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.