Anasayfa Haber Ayda 49.99 TL’ye Lenovo G570

Ayda 49.99 TL’ye Lenovo G570

Ayda 49.99 TL’ye, dünyanın lider teknoloji markalarından Lenovo sizin olsun! TTNet’in çocuk ve gençlere özel yaz tatili kampanyası ile peşin ödeme ve kredi kartına gerek kalmadan uzun dönemli taksitlerle Lenovo’nun G570 model dizüstü bilgisayarına kolayca sahip olabilirsiniz.

Lenovo’nun yeni nesil Intel işlemci teknolojisine sahip oyun canavarı G570, 15.6” ekranı ile yüksek görüntü kalitesi, kesintisiz multimedya deneyimi, trendy tasarımı ve yüksek performansıyla gerçek bir fiyat performans lideri..

Her türlü ihtiyaca yönelik kompakt bir bilgisayar arayan kullanıcıların öncelikli tercihi olan çok fonksiyonlu G570, Intel’in en yeni işlemci teknolojisi ile gücüne güç katıyor. Lenovo G570, %56 daha hızlı açılma ve kapanma sağlayan Microsoft’un Lenovo’ya özel geliştirdiği Lenovo Enhanced Experience teknolojisi ve uzun vadede pilin ömrünü koruyan Enerji Yönetimi özelliği ile de teknoloji severlerin öncelikli tercihi!

Ayrıca, G570’de kullanıcıların, bilgisayardaki verilerin yedeğini alması ve geri yüklemesi için “OneKey Rescue System” gibi özellikler de bulunuyor. Lenovo sahibi olmak isteyen herkes, Türkiye’nin pek çok noktasında bulunan TTNET Satış Noktaları’ndan kampanyaya kolayca başvurabilir.