Anasayfa Haber Asus’un Masaüstü PC’leri Ülkemizde

Asus’un Masaüstü PC’leri Ülkemizde

Dünyanın lider PC bileşenleri üreticisi ASUS, eğlence ve oyunun zevkini doruklara ulaştıracak masaüstü PC’lerini geçen hafta yaptığı etkinlik ile tanıttı.

ASUS kalitesi ve deneyiminin birleşimi olarak öne çıkan masaüstü bilgisayarlar CG Oyuncu ve CM Eğlence serileri olarak 2 farklı kategoride kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

CG Serisi – Oyunlarda Büyük Zafer

Oyuncular için tasarlanan ve bunun için 2. Nesil Intel® Core™ işlemci ve ASUS’a özgü özelliklerle dolu grafik çözümlerinin yanı sıra, daha yüksek performansa izin veren Sandy Bridge destekli anakartlar ve yine ASUS imzasını taşıyan kasalar ile desteklenen ASUS CG serisi masaüstü bilgisayarlar, oyunculara kuralları  yeniden tanımlama imkanı sunuyor.

Minimalist Tasarım

Minimalist tasarım kullanıcılara, tüm fonksiyonları bir arada ve ergonomik yapı altında sunuyor. En iyi hava akışını sağlamak için tasarlanan kasalarda, daha az fan dönüşü ile etkili soğutmanın yanında sessiz bir ortam sizi bekliyor. Kasanın içinin bu serinliği yapısı bulunan alüminyum anotlamalı çelikten geliyor.

Üstün 3D Oyun Performansı ve Ötesi

ASUS CG serisi masaüstü bilgisayarlar ile yüzlerce PC oyunlarında tam stereoscopic 3D deneyimi ve gerçekçi oyun akıcılığına şahit olacaksınız. Son teknoloji grafik teknolojisini getiren NVIDIA Physx ve Microsoft DirectX 11 desteğinin yanında NVIDIA 3D Vision Teknolojisi ile de 3D film ve hatta fotoğraflarda bile 3D deneyimine hazır olun.

CM Serisi – Eğlencenin Tadını Çıkarın

Tamamen eğlence için tasarlanan CM serisi ile favori müziklerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı 4TB’a kadar genişletilebilen depolama alanıyla tek bir yerde saklayabilirsiniz.  Ayrıca DDR3 hafıza sayesinde %20 daha az enerji kullanarak tüm çoklu-işlemlerinizi daha hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek Çözünürlük için HDMI Çıkışı

ASUS CM serisi masaüstüler ile birlikte HD monitör veya HDMI çıkışlı televizyonunuz ile kendinizi eşsiz sinema deneyiminin içine gömülmüş olarak bulacaksınız. Realtek yüksek çözünürlüklü ses kartı ile 7.1 surround ses kalitesinin keyfini çıkaracaksınız.

Yüksek Hızda Veri Transferi ile Herşey Daha Hızlı

USB3.0 ile birlikte gelen ışık hızında son teknoloji ile 4.8Gbps veri transfer deneyimini yaşayacaksınız. PC içindeki parçalar ve çevre birimleri ile yapabileceğiniz kolay bağlantı arayüzü sayesinde USB2.0 ‘ a göre 10 kata kadar daha hızlı veri tranfer hızına ulaşabileceğiniz USB 3.0 bağlantı desteğini sunan ASUS CM Serisi masaüstü bilgisayarlar ayrıca SATA6Gb/s desteği ile normal SATA bağlantılarına göre çok daha hızlı ve istikrarlı bir bağlantı sunuyor.

Koyuncu Bilgisayar güvencesinde satışa sunulan ASUS CG ve CM serisi masaüstü bilgisayarların teknik destek hizmeti ise ASUS Türkiye tarafından veriliyor.