Anasayfa Haber Yoğun ofisler için tasarlanan Epson AcuLaser ailesi genişledi!

Yoğun ofisler için tasarlanan Epson AcuLaser ailesi genişledi!

Görüntüleme ve baskı teknolojileri uzmanı Epson, yoğun ofisler için özel olarak tasarlanan AcuLaser serisine 11 yeni model ekleyerek ürün yelpazesini genişletti. Şirketler için özel olarak tasarlanan M1400, MX14, C1700, CX17 ve C2900N Serileri kullanıcılara seçenek, kalite, dayanıklılık, bağlantı ve ekonomik kullanım özelliklerini bir arada sunuyor.

 

Yoğun ofisler için son derece verimli çözüm sunan Epson AcuLaser Serisi, minimum bakım gerektiriyor. Hızlı baskı süresi ve kompakt kullanımı ile zahmetsiz baskıyı mümkün kılan AcuLaser ürünleri, Epson’un özel ‘Şirket İçin Tasarlandı’ stratejisi ile ortaya çıktı.

 

 

 

‘Tüm baskı ihtiyaçlarını bir seride harmanladık…’

 

Epson Türkiye Ofis Müdürü Sevil Kanat, yoğun çalışan ofislerin ihtiyaçlarına odaklı olarak tasarlandığını vurguladığı yeni AcuLaser serisi hakkında şunları söyledi;

 

“Seriye eklenen 11 yeni model ile AcuLaser ürün yelpazesini daha da güçlendirecek. Tüm ürünler yüksek baskı hızı ve aylık bazda yüksek kapasite sunuyor. Hem tek işlevli yazıcıların hem de hepsi-bir-arada yazıcıların özelliklerine sahip olan ürünlerin her şirket için ideal bir seçenek olacağına inanıyoruz.”

 

Dört dörtlük kullanım ile şirket işlerinize destek

 

Çok yönlü kullanım ve kolaylık sağlayan yeni AcuLaser serisinin dört temel özelliği bulunuyor;

 

Seçenek- Teknoloji ve geniş ürün seçeneği, şirketler için özel olarak tasarlanmış malzemeler ve hizmetler

 

Performans- Şirketlerin daha etkili olmasına yardım etmek için birçok kilit özelliğiyle yüksek verimli

 

Tasarruf- Kağıt, enerji ve malzeme kullanımında ekonomik

 

Ekoloji – Çevreye duyarlı