Anasayfa Oyun Counter-Strike: Global Offensive’e Hazır Olun!

Counter-Strike: Global Offensive’e Hazır Olun!

Uzun zamandır dedikodusu dolaşıyordu ama sonunda resmen onaylandı: Valve yeni bir Counter-Strike oyunu çıkartmaya hazırlanıyor!

FPS oyuncularının büyük kısmının hayranı olduğu Counter-Strike, Türkiye’de de internet kafelerin yaygınlaşma döneminde sayısız oyuncuyu ekran başına kilitlemişti. İnternet bağlantısının zayıf günlerinde LAN partileri için kasa taşıttıran, turnuvaları yapılan ve hatta Türkiye’den takımların uluslararası maçlara çıktığı CS, Counter-Strike: Global Offensive adıyla bilgisayarlarımızı yeniden şenlendirecek. 1999’da çıkan ilk oyundan bu yana geçen 12 yılda 25 milyondan fazla satan CS, hayatına ücretsiz bir Half-Life modu olarak başlamıştı.

Yeni haritalar, karakterler, silahlar ve oyun modlarıyla gelecen olan CS: GO, eski oyunun Steam versiyonu gibi yeni grafiklerle yeniden pişirilmiş hali olmaktan çok ötesi, yepyeni bir oyun! Oynanabilir ilk sürüm bu ay içerisinde teste açılacak, oyunun çıkış tarihi ise 2012 başları olarak açıklanıyor. Oyun PC, MAC ve konsollarda satışa sunulacak.