Anasayfa Haber Sisteminizin Hakimi Olun!

Sisteminizin Hakimi Olun!

“Bilgisayarımın anakartının çipsetini nasıl öğrenirim?”, “RAM’lerimin hızını nereden görebilirim?” Yeni aldığınız bilgisayardaki parçaların, reklamlarda belirtilenlerle aynı olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz; hatta etseniz iyi olur. Belki de donanımınızın bilinmeyen detaylarını öğrenmek istiyorsunuz, ya da parçalarınızı unutacak kadar uzun süredir aynı bilgisayarı kullanıyorsunuz… Senaryo ne olursa olsun sorularınızı cevaplayan ve istediğiniz bilgilere kolayca erişmenizi sağlayan uygulamalar mevcut.

Bunlar arasında en ünlüsü Everest isimli uygulamadır. Everest’in deneme sürümüyle bile ihtiyacınız olan detaylı bilgileri edinebilirsiniz. Peki ama sürücüleri güncelledikten sonra performansı nasıl ölçeceksiniz? Everest’in geliştiricisi olan FinalWare’in daha sonra geliştirdiği AIDA64 uygulaması da Everest’in sunduğu bütün özelliklere ilaveten bunu sunuyor. Everest’in bir ton özellik ile zenginleşip güçlenmiş torunu olan AIDA64 artık bu eski uygulamaya gerek bırakmıyor. Zaten Everest artık güncellenmiyor, anlayacağınız tarih oldu.

Everest’in torunu AIDA64 de pek yeni sayılmaz, en son güncelleme ile 1.85 sürümüne yükseldi. Bu sürüm ile birlikte gelişmiş çoklu Logitech LCD desteği, FM1 soket anakartlar için gelişmiş destek, hız, fan ve voltak ölçüm düzeltmeleri, yeni nesil AMD Trinity APU desteği, Nvidia GeForce 510, GTX 580M desteği ve ekran kartınızın OpenGL 4.2 API uyumluluğunu belirleme imkanı eklendi. Ürün ücretli olsa da ücretsiz olarak da kısıtlı şekilde yararlanmak mümkün; her halükarda her PC kullanıcısının kurması ve denemesi gereken bir uygulamadan bahsediyoruz.

Bu çok yararlı uygulamayı indirmek için tıklayın: Download AIDA64