Anasayfa Haber Windows Phone 7 ile Buluşun

Windows Phone 7 ile Buluşun

Microsoft’un Windows Phone 7 için geliştirdiği yeni uygulama tanıtıldı. “We’re In” isimli WP7 uygulaması Bing‘den yararlanarak çalışan ve kullanıcıların buluşmalarını sağlayan bir uygulama. Cep telefonuna kurulduğunda ve telefon defterine erişimine izin verildiğinde, bu uygulama sayesinde seçilen kişileri belirli bir yere davet etmek ve durumu takip etmek mümkün oluyor.

Cep telefonlarında “We’re In” kurulu olan Windows Phone 7 kullanıcıları, uygulamadan katılıp katılmayacaklarını belirtebiliyorlar. Uygulamayı kullanmayan ya da farklı bir cep telefonu kullananlar ise aldıkları SMS sayesinde bu davetten anında haberdar oluyorlar ve tıkladıkları bağlantı ile mobil tarayıcı aracılığıyla etkinliği görebiliyorlar. Bu esnada kim nerede, yolda mı, gecikecek mi, ne durum güncellemesi yapmış görmek ve güncellemek de mümkün oluyor. Paylaşılan mekan ve davet belirlenen süre boyunca aktif oluyor ve sonra ortadan kayboluyor.

Windows Phone 7 takımı şimdi uygulamayı diğer mobil işletim sistemleri için de geliştiriyorlar. WP7’nin iOS ve Android‘e göre en zayıf yanı uygulama sayısı olduğu için Microsoft bu konuya ağırlık veriyor ve kendisi de uygulama geliştirerek rakiplerini yakalamayı amaçlıyor.

Uygulamaya bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: Windows Phone 7 We’re In Uygulaması indir…

[scrollGallery id=5]