Anasayfa Haber Genius EasyPen M610X satışa sunuldu

Genius EasyPen M610X satışa sunuldu

Genius, profesyonel grafik tasarımcıların olmazsa olmazları arasında yer alan grafik tablet ürün ailesine yenilenmiş tasarımıyla öne çıkan EasyPen M610X’i kattı.

Kalemi önceki modellere göre yenilenmiş olan ürün, çizim yüzeyinin üzerine yapacağınız en hassas dokunuşları bile algılayıp, gerçek bir çizim deneyimi sunuyor. 6 x 10 inçlik bir çalışma alanına sahip olan Genius EasyPen M610X, bilgisayarınızın monitörüyle uyumlu olabilmek için 4,3 en boy oranı moduna da geçebiliyor.

Yenilenmiş bir tasarıma sahip olan kalem 4000 LPI yüksek çözünürlük sunabilmesinin yanı sıra gerçek bir kalem ile çiziyormuş hissini en doğru şekilde yansıtabilmek için 1024 adet uç basınç seviyesine sahip. Fare ve klavyeye yeni bir alternatif sunan EasyPen M610X’i sadece çizim için değil bilgisayarınızın günlük işleri için de kullanabilirsiniz. Ürünün üzerinde özel olarak ayrılmış 16 adet bölüme istediğiniz görevleri atayabilir, bu görevleri kalemin ufak bir dokunuşuyla kullanabilirsiniz.

MacOS ve Windows uyumlu olan Genius EasyPen M610X, beraberinde MAGIX Photo Manager, MAGIX Photo & Graphic Designer, PenSign ve Pen Toolbar adlı yazılımlarla geliyor.