Anasayfa Haber Hızlıal.com’da “Kaçak” Ürün Kampanyası

Hızlıal.com’da “Kaçak” Ürün Kampanyası

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden www.hizlial.com, Facebook sayfası üzerinden başlattığı yeni kampanyası “Kaçak Var!” ile takipçilerine beyaz eşyadan elektronik eşyaya kadar birbirinden güzel ve farklı hediyeler kazandırıyor.

“Kaçak” ürün yakalayanın elinde kalıyor…

Müşterilerine en iyi ve hızlı hizmeti sunmayı hedefleyen www.hızlıal.com, Facebook sayfası üzerinden başlattığı yeni kampanya ile indirime giren ve satılacağını anlayarak kaçmaya ve site içerisinde saklanmaya başlayan ürünü bulan takipçisine hediye ediyor.

Full hd LED televizyondan saate; cep telefonundan video kameraya; mp3 playerdan bisiklete kadar pek çok “kaçak” hediye takipçileri bekliyor.

Kampanyada seçilen bir ürün indirime giriyor ve satılacağını anlayarak site içinde kaçmaya başlıyor. Ürün, hızlıal.com içerisinde olması gereken kategoriden farklı bir kategoriye kaçarak, gizleniyor. Ancak kaçarken arkasında da bazı izler bırakıyor. Takipçiler, www.hızlıal.com’un Facebook sayfası üzerinden “kaçak” ürünün ardında bıraktığı bu izleri takip ederek onu yakalamaya çalışıyor. Oldukça maceralı ve eğlenceli bir oyun haline dönüşen kampanyada ürün “kaçak”ı ilk bulan ve ürün linkini Facebook sayfasındaki duvar postasının altına yapıştıran ilk kişinin oluyor.

www.hızlıal.com’un Facebook sayfası üzerinden başlattığı bu eğlenceli kampanyaya katılmak ve kampanya hakkında daha aytıntılı bilgi edinmek için

http://www.facebook.com/#!/hizlialcom linkine tıklamanız yeterli.