Anasayfa Haber Sony’den Yeni Nesil Blu-Ray Oynatıcı

Sony’den Yeni Nesil Blu-Ray Oynatıcı

Sony, şıklık ve kaliteden taviz vermeksizin son ev eğlencesinin keyfini çıkartmak isteyenler için BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcıyı satışa sunuyor. Gişe rekortmeni filmleri sinema salonundaymış gibi izlettiren BDP-S185, doğrudan Internet’ten video kanallarını gösterebiliyor.

Bir aksiyon filminin heyecanlı her anının veya romantik bir komedide fısıldanan sözcüklerin keyfini birebir yaşatan BDP-S185 koleksiyonunuzdaki DVD’lerin kalitesini HD kalitesine yaklaştırırken, favori sahnelerinizi tümüyle yeni bir ışık altında tekrar izlettiriyor. Sony’nin Blu-ray Disc™’i DVD’nin ses kalitesini 10 kat, resim kalitesini ise 5 kat artırıyor.

Şık ve özel BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcı, ev eğlencesine bakışınızı değiştirecek. Küçük boyutu, sadece 290mm’lik genişliği ve şık siyah kaplaması ile (BDP-S186 olarak gümüş renginde de mevcuttur) odanızın havasını değiştiriyor. BDP-S185 ile USB yuvasını kullanarak filmleri, müziği ve fotoğrafları paylaşmak da mümkün oluyor.

Sony Avrupa Ev Ses Video İş Birimi Genel Müdürü Anthony Koustelos, “BDP-S185 Blu-ray Disc™ oynatıcı, uygun bir fiyata eğlencenin geleceğine ilk adımı atmak isteyenler için idealdir. Full HD Blu-ray Disc™ filmlerden online servislere kadar eğlencede olanaklar sonsuzdur” dedi.

Çevresel etki azalıyor

BDP-S185 Blu-rayDisc™ oynatıcı , çevresel etkide önemli bir iyileşme sağlıyor. Önceki modele göre yüzde 47 daha az güç harcıyor ve yaklaşık üçte bir oranında daha dar bir yapıda geliyor. Daha küçük boyutlu olması, taşıma paketinin daha küçük olması ve daha düşük bir ağırlığa sahip olması anlamına geliyor, sevkiyata ilişkin karbon salınımı da yüzde 40 oranında azalıyor. Sadece 10 watt kadar düşük güç harcaması ve küçük boyutu, Sony’nin çevre konusundaki hassasiyetini yansıtıyor.

* Sony BDP-S185 Blu-ray Disk oynatıcı, Ekim 2011 itibarı ile satışa sunulacak, tarih ülkelere göre değişiklik gösterebilir.

 

Teknik Özellikler

BDP-S185 / BDP-S186

Full HD ve online eğlencenin geleceğinin keyfini çıkarmaya başlayın

· Full HD Blu-ray Disc™ oynatıcı

· Precision Cinema HD Upscale teknolojisi ile DVD’ler HD kalitesine yaklaşıyor

 

· 1 x USB girişi,

· XrossMediaBar™ ile basit ve hızlı navigasyon,

· Daha kesintisiz ve daha gerçekçi resimler sunan Deep Colour teknolojisi

· Sadece 10 Watt’lık düşük enerji sarfiyatı

· Dolby True HD ve dts-HD Master Audio ile keskin ses

· Küçük boyut: sadece 290mm’lik genişlik

· Fazladan disk özellikleri için BD-Live