Anasayfa Haber Film severler şimdi Sony ile MUBI dünyasındaki yerini alıyor

Film severler şimdi Sony ile MUBI dünyasındaki yerini alıyor

Fellini’den Fincher’e, Kurosawa’dan Kubrick’e kadar dünyanın en meşhur yönetmenlerinin başyapıtlarını, dünyanın önemli festivallerinde övgüler alan en son filmleri bir araya getiren küresel on demand video platformu MUBI, Sony Entertainment Network üzerinden erişilebilir hale geliyor.

Sony’nin ev eğlence sistemleri ile bundan böyle MUBI’de yer alan, dünyanın her yerinden binlerce filmi izlemek, 2 milyon kayıtlı üyesi bulunan MUBI’nin küresel film severler topluluğunun bir parçası olmak mümkün.

Sony Avrupa Genel Müdürü Steve Lavender konuyla ilgili olarak “MUBI ile çalışmaktan ve  halihazırda Sony ürünleri ile sunduğumuz geniş içeriğe binlerce önemli filmi eklemekten heyecan duyuyoruz” dedi.

MUBI’den Efe Çakarel şunları söyledi: “MUBI olarak heyecanlıyız. Sony BRAVIA’mda bütün önemli filmleri seyretmek isterdim, biz şu an bunu gerçekleştirmeye başlıyoruz.”

Ücretsiz 30 günlük deneme süresi

MUBI’nin 4 bin 500’ü aşkın filmi barındıran veri tabanında, uzun metrajlı sanat ürünlerinden umut vaat eden yapımcıların kısa metrajlı son filmlerine kadar çok çeşitli çalışmaları bulmak mümkün. Cannes, São Paulo ve Berlin gibi uluslararası film festivallerine katılan önemli filmler,  her hafta yeni filmlerle birlikte düzenli olarak veri tabanına dahil ediliyor.

MUBI’nin tüm bölgeler için sunduğu ücretsiz deneme süresinden Sony müşterileri de yararlanabilecek. 30 günlük ücretsiz deneme süresini aktifleştirmek için http://mubi.com/bravia adresli web sitesi ziyaret edilebilir.

Her ülkeden filmler doğrudan evlere geliyor

Sony müşterilerine MUBI ile dünyanın en iyi bağımsız ve kült filmlerini doğrudan evde seyretme imkanı sunacak. Film severler aynı zamanda MUBI’nin online topluluğunda seyrettikleri filmi değerlendirme, kaçırdıkları klasikler hakkında bilgi alma, film önerme gibi olanaklara da sahip olacaklar.