Anasayfa Haber Microsoft’un Dokunmatik Faresi!

Microsoft’un Dokunmatik Faresi!

Windows 7 için özel olarak tasarlanmış olan Microsoft Touch Mouse, çoklu dokunma özelliğiyle kullanıcılara farklı ve keyifli bir PC kullanım deneyimi sunuyor.

Microsoft içinde yer alan araştırma grubunun yönettiği Mouse 2.0 projesinin bu çarpıcı ürünü özel dokunmatik bölgesi ile ekstra tuş ya da kaydırma tekerleğine gerek kalmadan pratik bir kullanım sağlıyor. Windows 7 Geliştirme ve Microsoft Donanım gruplarının yakın çalışması ile ortaya çıkan Microsoft Touch Mouse, bir, iki ya da üç parmakla farklı fonksiyonların gerçekleştirilmesine olanak tanıyor.

Microsoft Touch Mouse Galerisi için Tıklayın…

Touch Mouse ile parmaklar artık daha hünerli

Microsoft Touch Mouse standart bir faredeki tıklama, işaretleme, kaydırma gibi temel fonksiyonların yanı sıra bir, iki ya da üç parmakla yapılabilecek Windows 7 kısa yol fonksiyonlarını da içeriyor. Kullanıcılar bu özellikler sayesinde:

  • Tek parmakla; ayrı doküman veya sayfalarda yukarı aşağı sağa sola kaydırma, çevirme ve tıklama gibi özellikleri gerçekleştirebiliyor. Ayrıca başparmağın içi ile ileri-geri özelliğini kullanabiliyor.
  • İki parmakla; pencerelerle ilgili fonksiyonları yönetebiliyor. Pencereleri küçültüp, büyütebilmenin yanı sıra tekrar açıp yanlara yapıştırabiliyor.
  • Üç parmakla; masaüstünü tek dokunuşla görebiliyor, böylece oradaki kısa yollara rahatça ulaşıp işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Tüm bu özellikleri sayesinde yeni Microsoft Touch Mouse kullanıcıların Windows 7 tabanlı bilgisayarlarla etkileşmesi için keyifli bir yol sunuyor.

Zorlu zeminlerde bile yüksek performans sağlayan teknoloji

Microsoft’un özel olarak yürüttüğü Mouse 2.0 projesinin çok özel bir ürünü olan Microsoft Touch Mouse,  ahşap, granit, kumaş gibi zorlu zeminlerde bile üst seviye fare performansı sağlayan BlueTrack Teknolojisini içeriyor. Ayrıca farenin içine saklanabilen Nano alıcı-verici ile mobil kullanım rahatlığı sunuluyor. 10 metreye kadar etkin kablosuz kullanım alanı ile Touch Mouse, Windows 7’nin mükemmel yol arkadaşı olarak Türk kullanıcılarla da buluşacak.

Yeni Touch Mouse’un Özellikleri

·         Yeni! Çoklu dokunmatik yüzey sayesinde parmağınızla yapacağınız doğal hareketler içeriği tutturmanızı, hareket ettirmenizi ve gezinmenizi sağlayacak.
  • Yeni! Hafif bir vuruş ile açık pencereler ve belgeler arasında hızla geçiş yapabileceksiniz.
  • Yeni! Windows 7’de iyileştirilmiş görevler arası geçiş sayesinde daha yüksek fare performansı ve deneyimi elde edeceksiniz.
  • BlueTrack Teknolojisi sayesinde fare minderinden kurtulacak ve farenizi granit, mermer, halı ve ahşap dahil olmak üzere istediğiniz neredeyse her yerde kullanabileceksiniz.
  • Tutturulabilen nano alıcı verici sayesinde alıcı vericiyi isterseniz bilgisayara takılı halde tutabilir isterseniz rahat bir şekilde farenizin altına tutturabilirsiniz.
  • 2.4GHz kablosuz bağlantı kablolar tarafından sınırlandırılmadan kolay kullanım sunar.
  • Çok yönlü tasarımı fareyi istediğiniz elle kullanmanıza imkân tanır.