Anasayfa Haber Apple Hepsini Değiştirecek!

Apple Hepsini Değiştirecek!

Teknoloji devi Apple’ın yeni planlarıyla ilgili önemli bir sızıntı oldu. İşte Apple’ın yakın geleceği…

Çizgiroman severler bilir, bazen Örümcek-Adam ya da Superman gibi kahramanların hikayeleri en baştan bir daha alınır ve ana hikaye hatları aynı olsa da ufak değişiklikler yapılır. Bu gibi değişiklikleri aslında teknoloji dünyasında görmeye pek alışık değiliz, ancak yeni sızan bilgilere göre, Apple tüm ürünlerinin tasarımlarını 2012‘de yenileyecek.

Bilindiği üzere Steve Jobs’un ölümünün ardından düzenlenen iPhone 4S tanıtımı bir hayal kırıklığı olmuştu. Apple iPhone 4 ile 4S arasında görünüm olarak hiç fark yoktu. Esas değişiklik yazılım üzerinde geliyordu. Apple ürünleri teknolojik gelişim kadar bir moda unsuru olduğu için kozmetik değişimler de beklentilerin önemli bir parçasını oluşturuyor; aksi ise pek hoş karşılanmıyor.

Şimdi Apple’ın iPhone 4S’teki durumu görerek, bir anda olmasa da 2012 yılı içerisinde iMac masaüstü, MacBook Air dizüstü, iPhone ve iPad ürünlerini yenileyeceği söylenen Apple’ın ilk olarak iPad’den başlayacağı da söyleniyor. Diğer tabletlere şu an için fark atan iPad için Apple, donanım parçaları tedarik ettiği firmalardan iki yeni iPad prototipi için parçalar istemeye başlamış. Kod adları J1 ve J2 olan tabletler için Apple’ın iki yeni tasarım deneyeceği söylenenler arasında. Habere göre; iPhone ve iMac’in yeni tasarımları için 2012’nin ikinci yarısını beklememiz gerekebilir.

Tabii ki henüz Apple’ın yeni tasarımlarda eskilerden neleri değiştireceğini ya da neleri değiştirmeyeceğini bilmiyoruz. Bakalım teknoloji devi Steve Jobs’un yokluğunda tasarımlarıyla tüketicilerini memnun etmeye devam edebilecek mi…