Anasayfa Haber Apple, Samsung ile Katlanabilir Cihazlar için Ekran Tedariği Konusunda Anlaşmış Olabilir

Apple, Samsung ile Katlanabilir Cihazlar için Ekran Tedariği Konusunda Anlaşmış Olabilir

Apple Samsung Katlanabilir Cihaz Ekran

Apple ile Samsung Display arasında gerçekleştirilen bir anlaşmanın katlanabilir cihazlar için ekran tedariği konusunda olduğu ileri sürüldü. DigiTimes Asia‘nın haberine göre, Apple’ın ilk katlanır iPhone modeli büyük ihtimalle 2026 yılının sonlarında piyasaya sürülecek.

Sektör uzmanlarından yapılan alıntılarla Apple’ın katlanabilir cihazları için Samsung Display ile anlaşma imzalamasıyla ilgili girdilerin tedarik zincirinden geldiğini iddia ediyor. Henüz ek ayrıntılar açıklanmasa da yakında iPhone olma ihtimali yüksek olan ilk katlanabilir Apple cihazını görebiliriz. Daha önce Apple’ın LG Display ile bir ekran anlaşması üzerinde de görüştüğü de bildirilmişti.

Diğer taraftan Apple’ın 20,3 inç katlanabilir bir cihaz için Samsung ile katlanabilir ekran anlaşması imzalamış olabileceği de söyleniyor. 20,3 inçlik cihazın yeni bir katlanabilir Macbook veya tamamen yeni bir cihaz segmenti olabileceği düşünülüyor.

Katlanabilir cihazın daha önce sızdırılan patenti, katlama mekanizmasının telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve diğer taşınabilir cihazlar da dahil olmak üzere çok çeşitli cihazlar için uygulanabileceğini öne sürüyor.