Anasayfa Haber Apple’ı Geri Çeviren Firma!

Apple’ı Geri Çeviren Firma!

iPhone 4S

iPhone 4SHatırlarsanız 2005 yılında iPhone satışı için Verizon’la anlaşamayan Steve Jobs, AT&T ile dört yıllık bir anlaşma yapmıştı. Apple’ın şartlarını ağır bulan Verizon’un 2005 yılındakine benzer bir kararı Birleşik Devletler’in başka bir servis sağlayıcı markası olan  Cellular’dan da geldi.

Cellular CEO’su Mary Dillon, iPhone satma fırsatını geri çevirdiklerini açıkladı. Servis sağlayıcının teknolojik kapasitesinin iPhone’a hizmet sunmak için yeterli olduğunu belirten Dillon, böyle bir kararı almalarının nedeni olarak kazanç ve risk faktörlerini gösterdi. Tabii şartların değişikliğine bakılarak Fierce Wireless’a konuşan Dillon gelecekte iPhone için yapılacak başka anlaşmalara sıcak baktıklarını da açıkladı.

Aslına bakarsanız bu ay iPhone 4S satmaya başlayan Sprint ve C Spire servis sağlayıcılarının Sprint’in CEO’su Dan Hesse de, anlaşmalarının her kuruşa değeceğini söyledi. Bakalım önümüzdeki zamanlar iki servis sağlayıcıdan hangisinin kararının daha doğru olduğunu bizlere gösterecek?