Anasayfa Haber Google Voice’da Beklenen Özellik Geldi!

Google Voice’da Beklenen Özellik Geldi!

Google, Android ile çok iyi işler ortaya koyuyor. Ancak ne yazık ki bu yeni teknolojiler ülkemizde üretilmediği için ilk hedef Amerika oluyor. Google’ın çok konuşulan uygulamalarından birisi de Google Voice, henüz sadece Amerika’da kullanılabilen uygulama her gün gelişiyor.

Android mobil işletim sistemi kullanan akıllı telefonlarda en çok kullanılan uygulamalardan biri de Google Voice. Bildiğiniz gibi Google Voice, Skype’ın en büyük rakiplerinden de biri olarak gösteriliyor. Bu uygulamanın en çok şikayet edilen yanı ise toplu mesaj gönderme özelliğinin olmamasıydı. Geçmiş zaman kullandık çünkü artık bu eksiklik de giderildi.

Bugün yayınlanan güncelleme Android telefonlar için olan Google Voice uygulamasının sürümünü 0.4.2.38’e yükseltiyor. Yapmanız gereken tek şey ise Android Market‘e gidip güncellemeyi telefonunuza indirmeniz. Amerika’da yaşıyor ya da belirli bir süreliğine bulunuyorsanız siz de toplu mesaj özelliğinden faydalanabilirsiniz; bayramlar geçmiş olsa da artık yılbaşında en yakın 300 arkadaşınızın yeni yılını aynı anda kutlayabilirsiniz. Tabii ki umarız Google Voice yakında ülkemiz için de kullanılabilir hale gelir.