Anasayfa Oyun Dark Souls Oyuncuları Başardı!

Dark Souls Oyuncuları Başardı!

Bir RPG oyunu olan Dark Souls’un oyuncuları büyük bir başarıya imza attı. İşte oyuncuların imza kampanyasının sonucu…

Demon Souls ilk çıktığı andan itibaren RPG hayranlarının gözdesi oldu. Birçok kaynak tarafından yılın RPG’si bile seçilen oyun zorluğuyla da meşhurdu. Serinin en az ilki kadar zor olan oyunu Dark Souls yine bekleneni veren çok iyi bir yapım oldu. Ancak PC kullanıcıları büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı; Dark Souls, PC için çıkmamıştı. Oyunu PC’de görmek isteyenler boş durmadı ve bir imza kampanyası başlattı. Sadece bir hafta içerisinde 65.000 imzayı geçen kampanya en sonunda Namco Bandai’nin dikkatini çekti.

Namco Bandai’nin Community Manager’i Tony Shoupinou’nun forumlarına attığı mesaja göre kampanya Namco Bandai patronlarının dikkatini çekmiş durumda. İşte o mesaj:

Damn, you are amazing! I honestly wasn’t expecting such massive support. My boss(es) even came to talk to me about this after it exploded all around the world. If you wanted to have the attention of Namco Bandai Games, now you have it.

Yani meali: Patronların bile dikkatini çeken bir imza kampanyası oldu ve oyuncular istediklerini alacaklar… Biz de meşhur RPG’nin devamını heyecanla bekliyoruz.