Anasayfa Haber Samsung’dan İddialı Açıklama

Samsung’dan İddialı Açıklama

Dünyanın en büyük ikinci cep telefonu üreticisi Samsung’dan iddialı açıklamalar geldi. İşte Samsung’un mevcut ve hedeflenen satışları…

Samsung Galaxy S ile birlikte başlayan Galaxy akını devam ediyor. Samsung yaptığı açıklamada cep telefonu ve tablet bilgisayar satışını iki katına çıkartmayı hedeflediğini açıkladı. Samsung Galaxy serisini yeni modellerle genişletmeyi planlayan Samsung, uygun fiyatlı cep telefonlarındaki hacmini de arttırmayı planlıyor.

Samsung’un 2012 için beklentisi 380 milyon cep telefonu civarında. Galaxy S II Modelinin 10 ayda 20 milyon adet sattığını açıklayan şirket, Galaxy Note satışlarının da çok iyi gittiğini söyledi. Samsung Galaxy Note 5.3 inçlik dev ekranı ve dijital kalem desteğiyle 2 milyondan fazla sattı ve yıl sonuna kadar satışın sadece bu ürün için 10 milyon adede ulaşması bekleniyor.

Bu sabah yayınladığımız 2012’nin cep telefonları haberinde de duyurduğumuz gibi, yeni, ince ve projeksiyonlu Galaxy Beam modeli gibi farklı ürünler de Samsung mobil ürün gamını zenginleştirecek.