Anasayfa Haber Nokia’nın Amiral Gemisi Lumia 900’e İnanılmaz Fiyat

Nokia’nın Amiral Gemisi Lumia 900’e İnanılmaz Fiyat

Nokia Lumia 900
Nokia Lumia 900
Nokia Lumia 900
Nokia Lumia 900

Nokia’nın Windows Phone işletim sistemli amiral gemisi modeli Lumia 900’ün indirimli fiyatı böyle bir telefon için gerçekten de inanılmaz!

Windows Phone işletim sistemli amiral gemisi Lumia 900 cep telefonu inanılmaz bir indirimle 500 dolar yerine 50 dolara, daha doğrusu 49 dolara satışa sunuldu.

Amerika’da AT&T servis sağlayıcı anlaşması sayesinde ön satışa 99 dolardan sürülen Lumia 900 şimdi de Amazon üzerinden 49 dolarlık fiyat etiketiyle şaşırtıyor. Üst seviye özelliklerle donanmış, 4.3 inçlik kapasitif dokunmatik ekranıyla ve şık tasarımıyla Lumia 900 Windows Phone işletim sistemini yaygınlaştırmak için üretilmiş bir model.
Elbette bu fiyat düşüşünde piyasaya ilk sürülen modellerdeki hattan düşme sorununun da payı var. Nokia, ucuz cep telefonlarında hala bir dünya devi olmasına karşın iOS ve Android işletim sistemleri karşısında bir türlü ilerleyemediği üst segment akıllı cep telefonlarında Windows Phone kullanan Lumia serisiyle tekrar çıkış yakalamaya çalışıyor.

Servis sağlayıcı anlaşmasıyla da olsa 49 dolarlık fiyat etiketi çok çekici ve pek çok kullanıcıyı Windows Phone ile tanıştıracak gibi görünüyor.