Anasayfa Makale Pratik Ücretsiz: CCleaner İle Bilgisayarınızdaki Gereksiz Dosyaları Kolayca Silin!

Ücretsiz: CCleaner İle Bilgisayarınızdaki Gereksiz Dosyaları Kolayca Silin!

Bilgisayarınıza uzun zaman önce bir dosya aktardınız, ama şimdi o dosyayı bulup silmek zaman kaybı diyorsanız; CCleaner burada sizin yardımınıza koşuyor.

Windows PC’ler için oldukça güçlü bir temizlik aracı olan bu yazılımla bilgisayarınızda ne var ne yok hepsine tek bir tıkla ulaşabilir ve silebilirsiniz. Bilgisayarınızın ilk günkü performansına dönmesini sağlamak elinizden gelebilecek bir şey, ama tam bir performans için ne yapsanız yerinde olan iyi bir performans elde edemiyorsunuz. Öyle ki, çeşitli temizlik araçlarıyla bir nevi iyi bir performans yakalamak çok kolay oluyor. CCleaner ile herhangi bir programı yükledikten sonra, bilgisayarınızın pek çok köşesine mutlaka bir şeyini yerleştiren bu sinir bozucu programları kökten silebiliyorsunuz. Gizlilik veyahut güvenlik konusunda hiçbir kaygınız olmadan kullanabileceğiniz CCleaner, izniniz olmadan hiçbir bilginizi almıyor ve/veya paylaşmıyor. Zaten yazılımın böyle bir adeti yok. Güvenli ve hızlı bir şekilde bilgisayarınızdaki gereksiz programları silerek, performansı arttırabilirsiniz. 3.7 MB boyutuyla hızlı ve güvenli bir şekilde indirmenize olanak sağlanıyor.

CCleaner’ı 3 kullanım şeklinden hangisini istiyorsanız, o şekilde indirebilirsiniz. Standart, profesyonel ve iş için ayrı paketleri barındıran yazılımın profesyonel ve iş için geliştirilmiş 2 ücretli paketi bulunuyor. Profesyonel ve iş için hazırlanmış paketlerin elbette artısı oluyor, ama buna nazaran standart paketin hiçbir ek artısı bulunmuyor. CCleaner’ın profesyonel ve iş için özel olarak geliştirilmiş paketlerini cüz-î bir miktar karşılığında edinebilirsiniz. Türkçe seçeneğiyle de Türk kullanıcılar için uygun olarak hazırlanması güzel bir artı.

CCleaner’ın indirme ve satın alma (profesyonel ve iş paketleri) sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Mac kullanıcıları da bu programın nimetlerinden yararlanabilirler. Eğer bir Mac kullanıcısıysanız, CCleaner’ı Mac’inize indirmek için tıklayınız.

5 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version